Oroszlánok marcangoltak szét egy embert egy dél-afrikai vadrezervátumban

Forrás: -- -
vadrezervátum oroszlán támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját oroszlánjai marcangoltak szét egy férfit egy vadrezervátumban a Dél-afrikai Köztársaság fővárosa, Pretoria közelében.

"Oroszlántámadáshoz kaptunk riasztást. A hívó arról tájékoztatott, hogy három oroszlánt lelőttek, és egy férfi öntudatlan állapotban van" - közölte Xander Loubser, a mentőszolgálat szóvivője a Jacaranda rádióval. A szóvivő elmondta, hogy a helyszínre kivonuló mentősök már csak a férfi halálát tudták megállapítani.

A kép illusztráció Forrás: --


A férfi volt az oroszlánok tulajdonosa. Bent volt velük az állatok bekerített területén, amikor az oroszlánok megharapták. Számos nyílt sérülése volt, és harapások nyomai látszottak rajta - tette hozzá.
A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. Feltételezik, hogy a férfi egy megrongálódott kerítést akart kijavítani, ezért ment be az oroszlánok közé.








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.