Időjárás: a hétvégén is marad a kánikula

Forrás: MTI/Varga György -
hétvége kánikula időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén is sok lesz a napsütés, csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok. Marad a meleg is, 30 Celsius-fok körüli maximumokkal - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken több órára kisüt a nap. A Dunántúl északi felén, valamint az északi határvidéken néhol viszont előfordulhat zápor, zivatar is. A leghidegebb órákban 13-19 fok lesz. Napközben 28-33 fokig melegszik a levegő.

Szombaton is napsütéses lesz az idő. A Dunántúl nyugati, délnyugati felén lehetnek helyenként záporok, zivatarok. A minimum-hőmérséklet 13-20, a maximum-hőmérséklet 28-33 fok között alakul.

Vasárnap is nagyrészt napos időre lehet számítani. Helyenként - nyugaton és északon nagyobb eséllyel - előfordulhat zápor, zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-21, a legmagasabb hőmérséklet 29-34 fok között várható - olvasható az előrejelzésben.

Németh Lajostól megtudjuk, a megbolondult időjárás ellenére, nyárias melegre számíthatunk-e a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190822-nemeth-lajos-a-bolond-idojaras-ellenere-nyarias-melegre-szamithatunk-a-hetvegen.htmlA tegnapi napon 17 fokos hőmérséklet különbséget is mértek hazánkban, ami egészen döbbenetes. Németh Lajos a Mokkában „jósolta meg", hogy milyen idő várható a hétvégére. News--Kajak-kenu-vb - Kizárták a Kárász, Kozák párosthttp://www.life.hu/news/20190822-kajakkenuvb-kizartak-a-karasz-kozak-parost.htmlA csütörtöki előfutam után kizárták az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta kajakpárost a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mert hajójuk könnyebbnek bizonyult a megengedettnél a mérlegelésnél. Így a magyar csapat ebben a számban nem tud tokiói kvótát szerezni a vb-n. News--Nyugdíjasokra csaptak le a rendőrök: csoportos szex az erdőbenhttp://www.life.hu/news/20190822-nyugdijasokra-csaptak-le-a-rendorok-csoportos-szex-az-erdoben.htmlNyilvános szex miatt tartóztattak le hat nyugdíjast Fairfieldben (USA). A legidősebb résztvevő 85 éves! NewsOrigoVízbe fulladt egy magyar férfi a kanári-szigeteki nyaralásánhttp://www.life.hu/news/20190822-vizbe-fulladt-egy-magyar-ferfi-a-kanariszigeteki-nyaralasan.htmlAzt hitte, álomnyaralását tölti a Kanári-szigeteken, amikor megcsúszott az algás sziklán, és a mélybe zuhant. NewsOrigoHalálos baleset történt Enyingenhttp://www.life.hu/news/20190822-halalos-baleset-tortent-enyingen.htmlEgy kamion és egy kisbusz ütközött össze Enyingen: az egyik sofőr az életét vesztette. News--Oroszlánok marcangoltak szét egy embert egy dél-afrikai vadrezervátumbanhttp://www.life.hu/news/20190821-oroszlanok-marcangoltak-szet-egy-embert-egy-delafrikai-vadrezervatumban.htmlSaját oroszlánjai marcangoltak szét egy férfit egy vadrezervátumban a Dél-afrikai Köztársaság fővárosa, Pretoria közelében. News






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.