kajak-kenu világbajnokság Kozák Danuta Kárász Anna kizárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csütörtöki előfutam után kizárták az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta kajakpárost a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mert a hajójuk könnyebbnek bizonyult a megengedettnél a mérlegelésnél. Így a magyar csapat ebben a számban nem tud tokiói kvótát szerezni a vb-n.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint Kozákék hajója 80 dekával kevesebb volt, mint azt a szabály megengedi. A magyar stáb is elvégzett egy ellenőrző mérést, amelyen ugyanez az eredmény született.

Kárász Anna és Kozák Danuta Forrás: MTI/Kovács Tamás


A Kárász Anna, Kozák Danuta duó megnyerte előfutamát. A szegedi Kárász csak ebben a számban versenyez a vb-n, míg az ötszörös olimpiai bajnok Kozák még 500 egyesben lesz érdekelt, amelyben szintén címvédő.

Egy medence partján villantotta meg tökéletes testét Szandi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-egy-medence-partjan-villantotta-meg-tokeletes-testet-szandi.htmlSzandi minden pillanatot kihasznál a nyárból: most épp a medence partján borozik. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra elárulta, akadtak nehézségeik az Ázsia Expressz 2 forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-ordog-nora-elarulta-akadtak-nehezsegeik-az-azsia-expressz-2-forgatasa-alatt.htmlÖrdög Nóra ismét családjával vágott neki az Ázsia Expressz második részének forgatásának TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsáról vallott Kandász Andrea: nehéz volt összecsiszolódniukhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-demcsak-zsuzsarol-vallott-kandasz-andrea-nehez-volt-osszecsiszolodniuk.htmlDemcsák Zsuzsa Kandász Andreával vágott bele a nagy ázsiai kalandba, és habár régóta barátnők, akadtak köztük konfliktusok a forgatás alatt. TV + SztárokOrigoA Bezár a bazár! forgatásán támadta meg Majka Tilláthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-a-bezar-a-bazar-forgatasan-tamadta-meg-majka-tillat.htmlA Bezár a bazár! című műsorban Majka és Tilla nem veszik magukat túl komolyan, és szeretik egymást megviccelni, talán épp ezért is alkotnak remek párost. Az egyik adás felvételekor azonban Majka rátámadt kollegájára, de a kamera tovább forgott. TV + SztárokOrigoKulcsár Edinát lábai miatt bántotta egy kommentelő: így vágott visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190822-kulcsar-edinat-labai-miatt-bantotta-egy-kommentelo-igy-vagott-vissza.htmlKulcsár Edina lábaira szólt be egy kommentelő, de megkapta a magáét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoRadics Gigi elárulta, hogy éli meg a szakítást és az újdonsült udvarlók közeledéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-radics-gigi-enekesno-elarulta-hogy-eli-meg-a-szakitast-es-az-ujdonsult-udvarlokat.htmlA napokban ért véget Radics Gigi egy éve tartó kapcsolata, máris többen udvarolnak neki. Az amerikai Kaijal bár jó ideje csupán távkapcsolatban éltek, és barátok maradtak, az énekesnő mégis nehezen viseli az újonnan kialakult helyzetet. TV + Sztárok--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.