Kétszájú halszörny fotóján ámul az internet népe

fotó horgász száj hal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges tavi pisztrángot fogtak ki az amerikai-kanadai határon fekvő Champlain-tónál. Az állatnak két szája van.

Pillanatok alatt bejárta az internetet a kétszájú tavi pisztráng fotója, amit a Champlain-tóból fogtak ki. A horgászok sem akartak hinni a szemüknek, sosem találkoztak még ilyen élőlénnyel. A Foxnews le is csapott a sztorira, és riportot készített a horgászokkal:



Shane Tusup rendkívül elégedett új tanítványaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-shane-tusup-rendkivul-elegedett-uj-tanitvanyaival.htmlEdzés közben posztolt két új tanítványáról Shane Tusup, Hosszú Katinka volt férje és edzője.TV + Sztárok--Gyászol Szikora Róbert: szívszorító szavakkal búcsúzik Szaxi Maxitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-gyaszol-szikora-robert-szivszorito-szavakkal-bucsuzik-szaxi-maxitol.htmlAz egész magyar zenésztársadalmat letaglózta Fekete Gyula, azaz Szaxi Maxi halálhíre. A zenész a Hungária és a Dolly Roll énekese és szaxofonosa is volt, de közeli barátai között tudhatta Szikora Róbertet is.TV + Sztárok--Hat év után válik feleségétől Az éhezők viadala sztárja, Sam Claflinhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-hat-ev-utan-valik-felesegetol-a-az-ehezok-viadala-sztarja-sam-claflin.htmlSam Claftin és Laura Haddock úgy döntöttek, hogy véget vetnek a házasságuknak. Terveik szerint a gyerekeiket közösen nevelik tovább. TV + SztárokOrigoKovács Lajosnál egy rutinvizsgálat során leukémiára utaló jeleket találtak az orvosokhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-kovacs-lajos-szinesznel-egy-rutinvizsgalat-soran-leukemiara-utalo-jeleket-talaltak-az-orvosok.htmlEgy rutin vérvizsgálat eredménye ijesztette meg Kovács Lajos színészt, a rendkívül magas hemoglobinszintje ugyanis leukémiára, azaz vérrákra utalt. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoDwayne Johnson volt a legjobban fizetett filmsztár tavalyhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-dwayne-johnson-volt-a-legjobban-fizetett-filmsztar-tavaly-1.htmlDwayne Johnson volt tavaly a legjobban fizetett filmsztár a Forbes üzleti magazin szerdán közzétett listája szerint. TV + SztárokOrigoEgy medence partján villantotta meg tökéletes testét Szandi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-egy-medence-partjan-villantotta-meg-tokeletes-testet-szandi.htmlSzandi minden pillanatot kihasznál a nyárból: most épp a medence partján borozik. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.