Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság halál Balatonfűzfő testi sértés Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megöltek egy férfit csütörtökön Balatonfűzfőn, a gyanúsítottat elfogták - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

Nagy Judit elmondta: csütörtök délután bejelentés alapján vonultak ki a rendőrök egy balatonfűzfői családi házhoz, amelynek udvarán holtan találtak egy 54 éves férfit. Az áldozat halálát a szakértői vizsgálatok szerint bántalmazás okozta - tette hozzá.

A feltételezett elkövetőt, egy 48 éves helyi férfit a rendőrök rövid időn belül elfogták, előállították, majd őrizetbe vették. Ellene halált okozó testi sértés gyanúja miatt indult büntetőeljárás - közölte az ügyeletes szóvivő.

Shane Tusup rendkívül elégedett új tanítványaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-shane-tusup-rendkivul-elegedett-uj-tanitvanyaival.htmlEdzés közben posztolt két új tanítványáról Shane Tusup, Hosszú Katinka volt férje és edzője.TV + Sztárok--Gyászol Szikora Róbert: szívszorító szavakkal búcsúzik Szaxi Maxitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-gyaszol-szikora-robert-szivszorito-szavakkal-bucsuzik-szaxi-maxitol.htmlAz egész magyar zenésztársadalmat letaglózta Fekete Gyula, azaz Szaxi Maxi halálhíre. A zenész a Hungária és a Dolly Roll énekese és szaxofonosa is volt, de közeli barátai között tudhatta Szikora Róbertet is.TV + Sztárok--Hat év után válik feleségétől Az éhezők viadala sztárja, Sam Claflinhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-hat-ev-utan-valik-felesegetol-a-az-ehezok-viadala-sztarja-sam-claflin.htmlSam Claftin és Laura Haddock úgy döntöttek, hogy véget vetnek a házasságuknak. Terveik szerint a gyerekeiket közösen nevelik tovább. TV + SztárokOrigoDwayne Johnson volt a legjobban fizetett filmsztár tavalyhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-dwayne-johnson-volt-a-legjobban-fizetett-filmsztar-tavaly-1.htmlDwayne Johnson volt tavaly a legjobban fizetett filmsztár a Forbes üzleti magazin szerdán közzétett listája szerint. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra elárulta, akadtak nehézségeik az Ázsia Expressz 2 forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-ordog-nora-elarulta-akadtak-nehezsegeik-az-azsia-expressz-2-forgatasa-alatt.htmlÖrdög Nóra ismét a családjával vágott neki az Ázsia Expressz második része forgatásának. TV + SztárokOrigoKulcsár Edinát lábai miatt bántotta egy kommentelő: így vágott visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190822-kulcsar-edinat-labai-miatt-bantotta-egy-kommentelo-igy-vagott-vissza.htmlKulcsár Edina lábaira szólt be egy kommentelő, de megkapta a magáét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.