Németh Lajostól megtudjuk, a megbolondult időjárás ellenére nyárias melegre számíthatunk-e a hétvégén

augusztus meleg Németh Lajos hétvége időjárás Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnapi napon 17 fokos hőmérséklet-különbséget is mértek hazánkban, ami egészen döbbenetes. Németh Lajos a Mokkában „jósolta meg", hogy milyen idő várható a hétvégére.

„Holnaptól ismét nyáriasan meleg, csendesebb, frontmentesebb időre számíthatunk, és megszűnik ez a hőmérséklet-különbség a nyugati és a keleti országrész között. (...) Kijelenthetjük, hogy az augusztus még igazi nyári hónapként viselkedik az utolsó napokban."

Vízbe fulladt egy magyar férfi a kanári-szigeteki nyaralásánhttp://www.life.hu/news/20190822-vizbe-fulladt-egy-magyar-ferfi-a-kanariszigeteki-nyaralasan.htmlAzt hitte, álomnyaralását tölti a Kanári-szigeteken, amikor megcsúszott az algás sziklán, és a mélybe zuhant. NewsOrigoHalálos baleset történt Enyingenhttp://www.life.hu/news/20190822-halalos-baleset-tortent-enyingen.htmlEgy kamion és egy kisbusz ütközött össze Enyingen: az egyik sofőr az életét vesztette. News--Medve ölt meg egy sátrában alvó kirándulóthttp://www.life.hu/news/20190821-grizzly-medve-olt-meg-egy-satraban-alvo-turistat-kanadaban-1.htmlSátrukban alvó turistákra támadt egy grizzly medve a kanadai Északnyugati területek egyik elhagyatott vidékén, egyiküket a nyakánál és vállánál megragadva az erdőbe vonszolta - mondta el az áldozat társa a Le Parisienne napilapnak. NewsOrigoMegtalálták a Tátrában eltűnt két barlangász felszereléséthttp://www.life.hu/news/20190820-megtalaltak-a-tatraban-eltunt-ket-barlangasz-felszereleset.htmlMegtalálták a Tátrában a hétvégén eltűnt két barlangász felszerelését kedden, de továbbra sem kaptak életjelet tőlük. NewsOrigoHalálos késelés egy LGT-s koncerten, többgyermekes férfi az áldozathttp://www.life.hu/news/20190821-halalos-keseles-egy-lgts-koncerten-tobbgyermekes-ferfi-az-aldozat.htmlÉpp az LGT együttes két tagjából és más neves zenészekből álló, Zenevonat nevű formáció koncertezett Polgáron, amikor a nézőtéren megöltek egy férfit. Halálának a gyermekei is szemtanúi voltak, a színpadon játszó zenészek azonban semmit sem vettek észre. NewsOrigoIzland hivatalosan bejelentette az első gleccser haláláthttp://www.life.hu/news/20190819-izland-hivatalosan-bejelentette-az-elso-gleccser-halalat.htmlIzland hivatalosan bejelentette, hogy az országban most először "meghalt" egy gleccser, a vasárnapi szertartáson részt vett Katrín Jakobsdóttir miniszterelnök is. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.