Nyugdíjasokra csaptak le a rendőrök: csoportos szex az erdőben

Forrás: Shutterstock -
szex csoportos szex idős letartóztatás nyilvános szex nyugdíjas gruppen szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvános szex miatt tartóztattak le hat nyugdíjast Fairfieldben (USA). A legidősebb résztvevő 85 éves!

A nyilvános szex sok ember fantáziájában megfordul, és vannak, akik életük alkonyán jutnak csak el odáig, hogy beteljesülhessen ez a vágyuk. Vélhetően ez történt azzal a hat idős emberrel, akik végül a rendőrségen kötöttek ki.

A rendőrök a Grace Richardson természetvédelmi területen razziáztak augusztus 9-én, amikor egy nyilvánosan szexelő csoportra lettek figyelmesek, ám ami még inkább meglepte őket, az a tagok életkora: Daniel Dobbins (67), Otto D. Williams (62), Charles L Arditó (75), John Linartz (62), Richard Butler (82) és felesége, Joyce Butlerre (85).

A nyilvánosan szexelő nyugdíjasok az interneten találtak rá a helyre (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A területre egyébként nem véletlenül tévedtek a nyugdíjasok, egy, az interneten is fellelhető „városi szexkalauz" ajánlja ezt az erdős részt azoknak, akik unják a négy fal biztosította intimitást. Emiatt is tart a helyi rendőrség időről időre ilyen jellegű razziákat.

A Daily Mail szerint a bujálkodókat kihallgatásuk után elengedték, miután megígérték, hogy mindannyian megjelennek majd a bíróságon, ahol garázdaságért és közszeméremsértésért kell majd felelniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.