Vízbe fulladt egy magyar férfi a kanári-szigeteki nyaralásán

Forrás: pexels.com -
halál Kanári-szigetek vízbe fulladt baleset nyaralás Atlanti-óceán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hitte, álomnyaralását tölti a Kanári-szigeteken, amikor megcsúszott az algás sziklán, és a mélybe zuhant.

Hiába küzdött az életéért, az Atlanti-óceán hullámaival nem tudott megbirkózni, amik végül elragadták őt. A harmincéves Oszkó Attila egy barátjával és annak kedvesével utazott a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetekre, még augusztus 13-án. A nyaralás azonban szörnyű tragédiával végződött, édesanyja már sosem ölelheti át újra.

Az óceán hullámaival nem tudott megbirkózni Forrás: pexels.com

Miután a vízbe zuhant, még körülbelül tíz percig küzdött, de végül egy hatalmas hullám magával ragadta. Hiába volt jó úszó és jó fizikumú, a természet erősebb volt nála. Miután a testét partra tudták húzni, hosszasan próbálták újraéleszteni, de már nem segíthettek rajta. A baleset Gran Canaria szigetén történt, ahol jelenleg erdőtűz tombol.

Halálos baleset történt Enyingenhttp://www.life.hu/news/20190822-halalos-baleset-tortent-enyingen.htmlEgy kamion és egy kisbusz ütközött össze Enyingen: az egyik sofőr az életét vesztette. News--Medve ölt meg egy sátrában alvó kirándulóthttp://www.life.hu/news/20190821-grizzly-medve-olt-meg-egy-satraban-alvo-turistat-kanadaban-1.htmlSátrukban alvó turistákra támadt egy grizzly medve a kanadai Északnyugati területek egyik elhagyatott vidékén, egyiküket a nyakánál és vállánál megragadva az erdőbe vonszolta - mondta el az áldozat társa a Le Parisienne napilapnak. NewsOrigoIdőjárás: első- és másodfokú figyelmeztetéseket adtak ki keletenhttp://www.life.hu/news/20190821-idojaras-elso-es-masodfoku-figyelmezteteseket-adtak-ki-keleten.htmlAz ország nagy részén mérséklődik a meleg, de keleten első- és másodfokú figyelmeztetéseket is kiadott szerdára a hőség miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Emellett több megyében zivatarra, felhőszakadásra is figyelmeztetnek. News--Embert gázolt a Budapestről Szegedre tartó vonathttp://www.life.hu/news/20190820-embert-gazolt-a-budapestrol-szegedre-tarto-vonat.htmlSzörnyű baleset történt kedd délután: embert gázolt a Budapestről Szegedre tartó vonat. News--Tűz ütött ki egy hétemeletes lakóépület tetején Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190819-tuz-utott-ki-egy-hetemeletes-lakoepulet-tetejen-budapesten.htmlTűz ütött ki egy hétemeletes lakóépület tetején, a főváros IX. kerületében hétfőn, a tüzet délutánra körülhatárolták, terjedését megállították - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. NewsFotó: Csudai Sándor - OrigoIzland hivatalosan bejelentette az első gleccser haláláthttp://www.life.hu/news/20190819-izland-hivatalosan-bejelentette-az-elso-gleccser-halalat.htmlIzland hivatalosan bejelentette, hogy az országban most először "meghalt" egy gleccser, a vasárnapi szertartáson részt vett Katrín Jakobsdóttir miniszterelnök is. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.