Egy tóban találták meg a lengyel filmproducer, Piotr Wozniak-Starak holttestét

veszteség filmproducer tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap hajnal óta folyt a keresés, miután motorcsónakjából a vízbe esett Piotr Wozniak-Starak, a híres lengyel filmproducer. Holttestét a tóban találták meg, halálhírét megerősítették. 

Piotr Wozniak-Starak nagy sikerű lengyel filmek producere volt. Feleségével, aki televíziós újságíró, gyakran szerepelt a bulvárlapokban is. A producer híres volt családja miatt is, ugyanis mostohaapja, Jerzy Starak Lengyelország egyik leggazdagabb embere, édesanyja pedig híres modell volt, jelenleg egy luxusétterem tulajdonosa. Piotr alapította a Watchout Stúdiót, amely többek között a sok díjjal jutalmazott Istenek című filmet gyártotta.

Piotr Wozniak-Starak nagy sikerű lengyel filmek producere volt Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Sebastian Gabsch/Geisler-Fotopre

A filmproducer az utolsó napjait a család Kisajno-tó partján álló házában töltötte. Onnan indult el motorcsónakkal a tavon. Egy 27 éves lány vallomása szerint ő nagyjából 100 métert úszva elérte a partot, amikor a csónakjuk felborult. A filmproducer viszont életét vesztette, holttestét a tóban találták meg.

Kétszájú halszörny fotóján ámul az internet népehttp://www.life.hu/news/20190822-ketszaju-halszorny-fotojan-amul-az-internet-nepe.htmlKülönleges tavi pisztrángot fogtak ki az amerikai-kanadai határon fekvő Champlain-tónál. Az állatnak két szája van. News--Megöltek egy férfit Balatonfűzfőnhttp://www.life.hu/news/20190822-megoltek-egy-ferfit-balatonfuzfon.htmlMegöltek egy férfit csütörtökön Balatonfűzfőn, a gyanúsítottat elfogták - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője. News--Meghalt egy parasportoló az evezős világbajnokságon: vizsgálják a tragédia körülményeithttp://www.life.hu/news/20190822-meghalt-egy-parasportolo-az-evezos-vilagbajnoksagon-vizsgaljak-a-tragedia-korulmenyeit.htmlMeghalt egy paraevezős az Ausztriában zajló evezős világbajnokságon. News--Időjárás: a hétvégén is marad a kánikulahttp://www.life.hu/news/20190822-idojaras-a-hetvegen-is-marad-a-kanikula.htmlA hétvégén is sok lesz a napsütés, csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok. Marad a meleg is, 30 Celsius-fok körüli maximumokkal - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek. News--Vízbe fulladt egy magyar férfi a kanári-szigeteki nyaralásánhttp://www.life.hu/news/20190822-vizbe-fulladt-egy-magyar-ferfi-a-kanariszigeteki-nyaralasan.htmlAzt hitte, álomnyaralását tölti a Kanári-szigeteken, amikor megcsúszott az algás sziklán, és a mélybe zuhant. NewsOrigoNyugdíjasokra csaptak le a rendőrök: csoportos szex az erdőbenhttp://www.life.hu/news/20190822-nyugdijasokra-csaptak-le-a-rendorok-csoportos-szex-az-erdoben.htmlNyilvános szex miatt tartóztattak le hat nyugdíjast Fairfieldben (USA). A legidősebb résztvevő 85 éves! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.