Augusztus utolsó napjaiban is meleg marad az idő

augusztus időjárás OMSZ előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus utolsó napjaiban is marad a nyárias meleg 30 Celsius-fok körüli maximumokkal. Továbbra is sok lesz a napsütés, helyenként lehetnek záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Hétfőn és kedden a többórás napsütés mellett szórványosan várható zápor, zivatar. Hétfőn a leghidegebb órákban 15-22, kedden 15-21 fok lesz. Mindkét nap napközben 28-34 fokig melegszik a levegő.

Szerdán, csütörtökön és pénteken is napos idő lesz. Néhol fordulhat elő zápor, zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet szerdán 14-21, csütörtökön és pénteken 14-20 fok között alakul. A nappali maximumok szerdán 29-34, csütörtökön 30-35, pénteken 28-34 fok között alakulnak.

Szombaton és vasárnap is több órára kisüt a nap. Helyenként alakulhat ki zápor, zivatar. A minimum-hőmérséklet mindkét nap 14-20 fok között valószínű. A maximumok 27-32 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

Több millió fát vágnak ki az új nepáli nemzetközi repülőtér építése miatthttp://www.life.hu/news/20190825-tobb-millio-fat-vagnak-ki-az-uj-nepali-nemzetkozi-repuloter-epitese-miatt.htmlEgy új nemzetközi repülőtér ellen tüntettek természetvédők hétfőn Nepálban, mivel annak megépítéséhez több millió fát kell kivágni az ország déli részén.News--Aggodalmát fejezte ki Ferenc pápa is az amazóniai erdőtüzek miatthttp://www.life.hu/news/20190825-aggodalmat-fejezte-ki-ferenc-papa-is-az-amazoniai-erdotuzek-miatt.htmlAggodalmát fejezte ki Ferenc pápa vasárnapi úrangyala imádságában az Amazonas-medencében pusztító erdőtüzek miatt. News--Szakértő: komoly egészségi kockázatot jelenthetnek egyes egzotikus ízeltlábúakhttp://www.life.hu/news/20190825-szakerto-komoly-egeszsegi-kockazatot-jelenthetnek-egyes-egzotikus-izeltlabuak.htmlKomoly egészségi kockázattal járhat egyes egzotikus ízeltlábúak elterjedése Magyarországon - mondta az MTA Ökológiai Kutatóközpontjának igazgatója szombaton az M1 aktuális csatornán. News--Újabb újságírót öltek meg Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20190825-ujabb-ujsagirot-oltek-meg-mexikoban.htmlÚjabb újságírót gyilkoltak meg szombaton Mexikóban, az idén már a tizediket. NewsOrigoPercekkel a házasságkötése után halálos balesetet szenvedett egy amerikai párhttp://www.life.hu/news/20190825-percekkel-a-hazassagkotese-utan-halalos-balesetet-szenvedett-egy-amerikai-par.htmlSzörnyű tragédia történt Amerikában: percekkel a házasságkötésük után szenvedtek halálos autóbalesetet. News--Közel három tonna kokaint foglaltak le a héten Rotterdam kikötőjébenhttp://www.life.hu/news/20190824-kozel-harom-tonna-kokaint-foglaltak-le-a-heten-rotterdam-kikotojeben-1.htmlKözel három tonna kokaint foglaltak le a hatóságok a héten a hollandiai Rotterdam kikötőjében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.