Percekkel a házasságkötése után halálos balesetet szenvedett egy amerikai pár

esküvő pár autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt Amerikában: percekkel a házasságkötésük után szenvedtek halálos autóbalesetet.

Percekkel azt követően szenvedett halálos autóbalesetet két fiatal az Egyesült Államokban, hogy egybekelt. A tragédia Texasban, Orange városában történt. A pár esküvői ruhában kocsiba szállt, ám ahogy kihajtott a főútra, a járműbe rohant egy teherautó.

Az esküvőjük után néhány perccel halt meg a fiatal pár - Képünk illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Kzenon

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a személygépkocsi többször is átpördült, majd egy árokba zuhant.
Mind a 20 éves feleség, mind a 19 esztendős férj a helyszínen életét vesztette.
Ugyanaz a békebíró nyilvánította a két fiatalt hivatalosan halottnak, aki összeadta őket - írja az MTI.

Elhunyt Boda Tamás, 24 éves focistahttp://www.life.hu/news/20190824-elhunyt-boda-tamas-24-eves-focista.htmlA 24 éves Boda Tamás, a Fejér megyei első osztályban focizó, Enyingi VSE játékosa balesetben életét vesztette. News--Közel három tonna kokaint foglaltak le a héten Rotterdam kikötőjébenhttp://www.life.hu/news/20190824-kozel-harom-tonna-kokaint-foglaltak-le-a-heten-rotterdam-kikotojeben-1.htmlKözel három tonna kokaint foglaltak le a hatóságok a héten a hollandiai Rotterdam kikötőjében. News--Összeesett és meghalt egy 25 éves sportolónő, Margarita Plavunovahttp://www.life.hu/news/20190824-osszeesett-es-meghalt-egy-25-eves-sportolono-margarita-plavunova.htmlA 25 éves sportoló futás közben esett össze és halt meg. NewsOrigoIdőjárás: eddig tart a száraz meleghttp://www.life.hu/news/20190824-idojaras-eddig-tart-a-szaraz-meleg.htmlHamarosan itt a nyár vége, de ez persze nem jelenti feltétlenül azt, hogy az őszi időjárás is egyből megérkezik. Kiderült, meddig tart biztosan a meleg. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoTöbb százezer hektár égett le az erdőtüzekben Bolíviábanhttp://www.life.hu/news/20190823-tobb-szazezer-hektar-egett-le-az-erdotuzekben-boliviaban.htmlA bolíviai kormány legutóbbi jelentése szerint több mint 700 ezer hektár erdő és legelő égett le az országot sújtó erdőtüzekben. News--Liverpoolban meghalt egy négy hónapos kisbaba, miután a részeg anyja ráfeküdthttp://www.life.hu/news/20190823-liverpoolban-meghalt-egy-negyhonapos-kisbaba-miutan-a-reszeg-anyja-rafekudt.htmlRészegen ráfeküdt az anya a négy hónapos kislányára: a babát nem tudták megmenteni a szakemberek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.