Újabb újságírót öltek meg Mexikóban

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság újságíró Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb újságírót gyilkoltak meg szombaton Mexikóban, az idén már a tizediket.

Mexikóban újabb újságírót gyilkoltak meg. A 42 éves férfival késszúrások végeztek. Holttestére Mexikóvárostól 120 kilométerre bukkantak. A Riporterek Határok Nélkül nevű szervezet úgy tudja, hogy az áldozat Nevith Condes Jaramillo, aki olyan cikkeket írt, amelyek nem tetszettek a helyi kormányzatnak.

Újabb újságírót gyilkoltak meg - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Közvetlen kollégái elmondása szerint Jaramillo többször kapott fenyegetéseket tavaly novemberben és idén júniusban. Korábban kilenc újságírót öltek meg Mexikóban, amely a sajtó szempontjából a legveszélyesebb országok egyike - írja az MTI.

A Petőfi hídról zuhant a Dunába egy férfihttp://www.life.hu/news/20190825-a-petofi-hidrol-zuhant-a-dunaba-egy-ferfi.htmlSzombat éjjel egy férfi a Dunába zuhant a Petőfi hídról. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoElhunyt Boda Tamás, 24 éves focistahttp://www.life.hu/news/20190824-elhunyt-boda-tamas-24-eves-focista.htmlA 24 éves Boda Tamás, a Fejér megyei első osztályban focizó, Enyingi VSE játékosa balesetben életét vesztette. News--Percekkel a házasságkötése után halálos balesetet szenvedett egy amerikai párhttp://www.life.hu/news/20190825-percekkel-a-hazassagkotese-utan-halalos-balesetet-szenvedett-egy-amerikai-par.htmlSzörnyű tragédia történt Amerikában: percekkel a házasságkötésük után szenvedtek halálos autóbalesetet. News--Közel három tonna kokaint foglaltak le a héten Rotterdam kikötőjébenhttp://www.life.hu/news/20190824-kozel-harom-tonna-kokaint-foglaltak-le-a-heten-rotterdam-kikotojeben-1.htmlKözel három tonna kokaint foglaltak le a hatóságok a héten a hollandiai Rotterdam kikötőjében. News--Összeesett és meghalt egy 25 éves sportolónő, Margarita Plavunovahttp://www.life.hu/news/20190824-osszeesett-es-meghalt-egy-25-eves-sportolono-margarita-plavunova.htmlA 25 éves sportoló futás közben esett össze és halt meg. NewsOrigoIdőjárás: brutális kánikula lesz augusztus utolsó előtti hétvégéjénhttp://www.life.hu/news/20190823-idojarasbrutalis-kanikula-lesz-augusztus-utolso-elotti-hetvegejen.htmlBár lassan vége a nyárnak, az időjáráson ezt még nem fogjuk észrevenni: augusztus utolsó előtti hétvégéjén kánikula várható. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.