Budai családirtás: kiderült, miért ölt az apa

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
gyilkosság budai családirtás apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyéves kisfiát, élettársát és a kutyáját is megölte S . Levente, a Zöldlomb utcai családirtó, majd magával is végzett. Azt gondolta, hogy a párja megcsalja.

A szomszédok nem tudják felfogni, hogy történhetett meg ez a szörnyűség. Képtelenek elhinni, hogy Levente ezt tette Anitával és a kis Vincével.

Zöldlomb utcai gyilkosság – helyszínelés 2019. augusztus 23-án Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Mostanában egyre gyakrabban hallottunk kiabálást a lakásukból, de erre senki nem számított! Mielőtt megtalálta őket a főbérlő, már a közvetlen szomszédjuk is értesítette a rendőrséget, ugyanis – ahogy mondta – furcsa zajokat hallott, aztán meg nagy csend lett, emiatt aggódott” – mondta egy neve elhallgatását kérő lakó.

Azt beszélik a házban, hogy a férfi féltékeny volt, meggyanúsította Anitát, hogy megcsalja őt. Ezen kezdhettek veszekedni, ami odáig fajult, hogy az apa kést ragadott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.