A szentendrei HÉV-en mutogatta magát egy férfi

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
mutogatta magát szeméremsértés Szentendrei HÉV HÉV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 64 éves férfi mutogatta magát fényes nappal a szentendrei HÉV-en.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szeméremsértés vétség gyanúja miatt indított eljárást a 64 éves B. Z. Budapesti lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. július 31-én 12 óra 30 perc körül a Budapest, Batthyány tér és Szentendre között közlekedő HÉV-en szeméremsértő módon viselkedett – számolt be róla a Police.hu.

A szentendrei HÉV-en történt az eset Forrás: MTI/Jászai Csaba

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akinek a sérelmére a fenti időpontban és helyszínen ilyen jellegű bűncselekményt követtek el, az tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" számán vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kigyulladt egy komphajó a Fülöp-szigetekenhttp://www.life.hu/news/20190828-kigyulladt-egy-komphajo-a-fulop-szigeteken.htmlKigyulladt egy komp a Fülöp-szigetek déli részén szerdára virradóra, legalább két utas meghalt és több mint száz embert mentettek ki a lángokban álló fedélzetről az arra járó hajók – közölte a parti őrség szóvivője. News--Hétfőtől teljes vonalon jár majd a 4-es és 6-os villamoshttp://www.life.hu/news/20190828-hetfotol-teljes-vonalon-jar-majd-a-4es-es-6-os-villamos.htmlJövő hétfőtől újra teljes vonalon jár majd a 4-es és 6-os villamos - mondta el Budapest főpolgármestere kedden a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában. News--Kiderült, hol találtak rá a Korfun eltűnt magyar nagymamárahttp://www.life.hu/news/20190827-kiderult-hol-talaltak-ra-a-korfun-eltunt-magyar-nagymamara.html34 kilométerre a szállástól találták meg a Korfun eltűnt magyar nagymamát. News--Januárra halasztották Harvey Weinstein tárgyalását újabb vádpontok miatthttp://www.life.hu/news/20190827-januarra-halasztottak-harvey-weinstein-targyalasat-ujabb-vadpontok-miatt.htmlÚjabb vádpontok miatt az illetékes New York-i bíróság január 6-ra halasztotta a szexuális erőszakkal és zaklatással vádolt Harvey Weinstein két hét múlva esedékes bírósági tárgyalását. News--Hajléktalanként éli az életét az egykori világklasszis kosárlabdázó, Delonte Westhttp://www.life.hu/news/20190827-hajlektalankent-eli-az-eletet-az-egykori-vilagklasszis-kosarlabdazodelonte-west.htmlAz egykori NBA-s kosárlabdázó, Delonte West hajléktalanként éli az életét. NewsOrigoBudai családirtás: a BRFK szerint nem a rendőrségen múlt a család életehttp://www.life.hu/news/20190826-budai-csaladirtas-a-brfk-szerint-nem-a-rendorsegen-mult-a-csalad-elete.htmlNem a rendőrségen múlt a budai család élete – jelentette ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfői közleményében. Ugyanakkor megjegyezték, hogy az ügyeletes szakmai hibát követett el, amikor egy bejelentést követően nem küldött rendőröket a címre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.