Metróban szelfizett egy nő: vicces videót készítettek róla

Forrás: Shutterstock -
videó szelfi metró vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videót készítettek egy nőről, aki a metróban próbált egy jó szelfit készíteni hosszú perceken keresztül.

Már több mint 200 ezren lájkolták azt a Twitterre feltöltött videót, amit egy metróban készítettek. Főszereplője egy csinos göndör hajú hölgy, aki úgy érezte, a mozgó szerelvény ideális helyszín arra, hogy készítsen magáról egy szelfit. Ehhez igyekezett megfelelő pózba vágni magát, a haját ide-oda igazgatta, mindezt hosszú perceken keresztül.

A nő azt hitte, senkit nem érdekel, mit csinál, ugyanakkor valaki mégis videóra vette az egész jelenetet, és a többi utas is vigyorogva figyelte.

Alaposan kihozták a sodrából II. Erzsébetethttp://www.life.hu/sztarok/20190827-alaposan-kihoztak-a-sodrabol-ii-erzsebetet.htmlII. Erzsébetet rendkívül felbosszantotta, hogy hatalmas graffitit rajzoltak a windsori kastély előtti vasúti felüljáróra. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta 47 év után ismét kipróbálta magát színésznőkénthttp://www.life.hu/sztarok/20190827-zalatnay-sarolta-cini-enekesno-47-ev-utan-ismet-kiprobalta-magat-szinesznokent.htmlZalatnay Sarolta 71 évesen ismét kamera elé állt, méghozzá egy röpke filmszerep kedvéért. TV + SztárokOrigoTestőrt fogadott a Pa-Dö-Dőhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-testort-fogadott-a-padodo-falusi-mariann-lang-gyorgyi.htmlBár sokáig nem érezték szükségét, ma már biztonsági emberek vigyáznak a Pa-Dö-Dő tagjaira. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA körülményekhez képest jól érezte magát Szaxi Maxi a halála előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190828-a-korulmenyekhez-kepest-jol-erezte-magat-szaxi-maxi-fekete-gyula-a-halala-elott.htmlHosszú betegség után hunyt el az elmúlt héten Szaxi Maxi, azaz Fekete Gyula, zenész. A Hungária, majd a Dolly Roll együttes szaxofonosa 68 éves volt, 5 évvel ezelőtti agyvérzéséből soha nem épült fel teljesen. Most testvére, Gábor mesélt arról, hogy milyen állapotban volt a bátyja. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát és párját a műsorvezető apósa adja majd össze – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-demcsak-zsuzsat-es-parjat-a-musorvezeto-aposa-adja-majd-ossze-video.htmlDemcsák Zsuzsa a Mokkában mesélt róla, ki fogja őt és indiai párját összeadni. TV + SztárokOrigoVizes testtel pózol apró bikiniben Labancz Lilla – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-vizes-testtel-pozol-apro-bikiniben-labancz-lilla.htmlLabancz Lilla a medence mellől, vizes testtel jelentkezett be a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.