Agyonverhették a Börtönrádió egykori műsorvezetőjét, Ábit

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
börtönrádió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egy ideje az utcára kényszerült, Ábi becenéven is ismert H. Márton, az egykori Börtönrádió műsorvezetője pénteken került kórházba súlyos sérülésekkel: másnapra meghalt. A családja szerint agyonverték, de a rendőrség szerint idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

"Amikor az egyik hozzátartozója kiment hozzá a III. kerületi parkba, a teste tele volt sérülésekkel. Azonnal hívta a mentőket, akik kórházba szállították, de másnap meghalt" – nyilatkozta a Borsnak a férfi egyik családtagja. Úgy véli, vascsővel verhették meg az 55 éves férfit, aki 2004 óta szinte folyamatosan börtönben ült, csak néhány éve szabadulhatott.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Felbéreltek ellenem egy bérgyilkost, aki fejbe lőtt. Kómában voltam, meg kellett tanulnom újra járni és beszélni" - mesélte korábban egy műsorban a férfi, aki a váci börtönben kapott lehetőséget, hogy egy rádiós tanfolyamot elvégezzen, így lett a börtönrádió műsorvezetője.

A napilap megkeresésére a rendőrség közölte: a haláleset körülményeinek tisztázása érdekében a BRFK közigazgatási eljárást rendelt el. Ez azt jelenti, hogy jelen állás szerint nem emberölési ügyként kezelik a halálesetet. A minősítés a későbbiekben még változhat. A férfit kezelő orvos szerint egyébként bántalmazásra utaló körülmény nem merült fel, így az esettel kapcsolatban bűncselekmény nem volt megállapítható.

Letartóztatták a nyíregyházi kettős gyilkosság gyanúsítottjáthttp://www.life.hu/news/20190828-letartoztattak-a-nyiregyhazi-kettos-gyilkossag-gyanusitottja.htmlLetartóztatta a hétfői nyíregyházi kettős emberölés gyanúsítottját a Nyíregyházi Járásbíróság – közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője szerdán az MTI-vel. NewsOrigoSokan meghaltak egy éjszakai bárban pusztító tűzben Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20190828-sokan-meghaltak-ejszakai-barban-pusztito-tuzben-mexikoban.htmlLegkevesebb 23-an meghaltak szerdára virradóan egy éjszakai bárban pusztító tűzben a dél-mexikói Coatzacoalcos kikötővárosban – közölte Veracruz szövetségi állam ügyészi hivatala. NewsOrigoTovább szólhat a Rádió 88 és a Trió Rádióhttp://www.life.hu/news/20190828-nmhh-tovabb-szolhat-a-radio-88-es-a-trio-radio.htmlA Médiatanács meghosszabbította két vidéki rádió szolgáltatási jogosultságát – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az MTI-vel. News--Tízéves gyermeket falt fel egy krokodil a Fülöp-szigetekenhttp://www.life.hu/news/20190814-tizeves-gyermeket-falt-fel-egy-krokodil-a-fulopszigeteken.htmlKrokodil áldozatául esett egy tízéves gyermek a Fülöp-szigeteken. News--Helybeli ütötte el a 12 éves újlengyeli kisfiút: barátai végignézték a gázolásthttp://www.life.hu/news/20190814-helybeli-utotte-el-a-12-eves-ujlengyeli-kisfiut-kristofot-baratai-vegigneztek-a-gazolast.htmlEgész Újlengyel gyászolja a 12 éves K. Kristófot. A fiú a barátaival biciklizett, amikor egy helybéli férfi elütötte. A tragédia után a gyermek családja és a gázoló is összeroppant. News--A Facebook elismerte, hogy lehallgatta egyes felhasználók beszélgetéseithttp://www.life.hu/news/20190814-a-facebook-elismerte-hogy-lehallgatta-egyes-felhasznalok-beszelgeteseit-1.htmlElismerte kedden a Bloomberg hírügynökségnek küldött közleményben a Facebook, hogy korábban – saját állítása szerint a felhasználók engedélyével – lehallgatott bizonyos beszélgetéseket, amelyekről leiratot is készített. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.