Áramszünet miatt bent rekedtek a vásárlók az egyik budapesti Lidlben

Forrás: Shutterstock -
Lidl vásárlás áramszünet pánik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áramszünet miatt nagyjából 40 vásárló rekedt bent egy fővárosi üzletben.

Áramszünet volt az egyik budapesti Lidlben szerda délután. Az Origo információ szerint az üzletben nagyjából 40 vásárló tartózkodott, akik közül sokan pánikba estek, ki ugyanis nem tudtak menni.

A hűtők leálltak, a villany, a kasszák felmondták a szolgálatot, az ajtók bezáródtak és úgy maradtak, se ki, se be egy darabig" – mesélte egy érintett.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A portál azt írja, a dolgozók próbálták megnyugtatni a vásárlókat, és 10 percen belül találtak egy kulcsot, amivel ki tudták nyitni az ajtót.

Mivel a kasszák továbbra sem működtek, a vásárlókat arra kérték, hagyják ott a megvásárolni szándékozott termékeket, és menjenek el.

Vajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timi-andyrol-mint-ket-lelki-serult-beszelgettunk-egymassal.htmlVajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta: hogyan szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoLánykérés történt a Sztárban sztár leszek! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-lanykeres-tortent-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musorban.htmlMegríkatta a zsűritagokat a Sztárban sztár leszek! egyik versenyzője: a színpadon kérte meg barátnője kezét. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Janicsák Vecáék az első napon nem ettek semmithttp://www.life.hu/sztarok/20190828-azsia-expressz-2-janicsak-vecaek-az-elso-napon-nem-ettek-semmit.htmlJanicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ádám együtt szerepeltek az Ázsia Expresszben. Srí Lankán interjúztunk velük: a megpróbáltatásokról és a realitybe való beilleszkedésükről meséltek. Íme, Vecáék kalandjai. TV + SztárokOrigoRubint Réka elárulta, soha nem érdekelték az anyagiakhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-rubint-reka-elarulta-soha-nem-erdekeltek-az-anyagiak.htmlTúl költségesek Rubint Réka alakreformtáborai: ezzel vádolják a fitneszladyt. TV + SztárokOrigoPolgár Tünde szegény gyermekkora miatt adakozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-a-luxusfeleseg-polgar-tunde-szegeny-gyermekkora-miatt-adakozik.htmlPolgár Tünde, az egyik luxusfeleség ma is jól emlékszik arra, hogy honnan jött. Nem fényűzésbe született, családja szegény volt, ő pedig korán kezdett el dolgozni. TV + Sztárok--Varga Iza imádja a korát, nem cserélne a húszévesekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-varga-iza-imadja-korat-nem-cserelne-a-huszevesekkel.htmlVarga Iza most van igazán formában: elmondása szerint imádja az életkorát, nem cserélne egyetlen húszévessel sem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.