Feljelentették a Viking Sigyn ukrán kapitányát

Forrás: MTI/Mónus Márton -
Viking Sigyn Hableány kapitány Dunai hajóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feljelentette a Viking Sigyn ukrán kapitányát Magyar György, a Hableány elhunyt magyar kapitányának ügyvédje.

Kegyeletsértés miatt, magánvádas eljárásban is feljelentette a Viking Sigyn ukrán kapitányát az elhunyt magyar kapitány ügyvédje, Magyar György – számolt be róla az ATV.

Mint írják, az ukrán kapitány vallomásából kiderült, hogy már percekkel a baleset előtt látta a közelében a Hableányt, de nem foglalkozott vele. Holott a szakértői jelentés szerint a kishajó végig látható volt a radarképeken.

Hamis tanúzás és hamis vád miatt az ügyvéd már korábban is tett feljelentést.

A Viking Sigyn szállodahajó ukrán kapitánya Forrás: MTI/Mónus Márton
Villámcsapás miatt sérült meg négy turista a szlovákiai Alacsony-Tátrábanhttp://www.life.hu/news/20190829-villamcsapas-miatt-serult-meg-negy-turista-a-szlovakiai-alacsony-tatraban.htmlVillámcsapás miatt sérült meg négy turista szerdán a szlovákiai Alacsony-Tátrában - közölte a szlovák hegyi mentő szolgálat.News--Agyonverhették a Börtönrádió egykori műsorvezetőjét, Ábithttp://www.life.hu/news/20190829-agyonverhettek-a-bortonradio-musorvezetojet-abit-allitja-a-csaladja.htmlAz egy ideje az utcára kényszerült, Ábi becenéven is ismert H. Márton, az egykori Börtönrádió műsorvezetője pénteken került kórházba súlyos sérülésekkel: másnapra meghalt. A családja szerint agyonverték, de a rendőrség szerint idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoGyász: 35 éves korában váratlanul elhunyt Colin Clark labdarúgóhttp://www.life.hu/news/20190828-35-eves-koraban-varatlanul-elhunyt-colin-clark-labdarugo.htmlSzívrohamban elhunyt az LA Galaxy, a Houston Dynamo és a Colorado korábbi játékosa, Colin Clark. NewsOrigoA szentendrei HÉV-en mutogatta magát egy férfihttp://www.life.hu/news/20190828-a-szentendrei-heven-mutogatta-magat-egy-ferfi.htmlEgy 64 éves férfi mutogatta magát fényes nappal a szentendrei HÉV-en. News--Bácsi Péter birkózó hivatalosan visszavonulthttp://www.life.hu/news/20190828-bacsi-peter-birkozo-hivatalosan-visszavonult.htmlHivatalosan bejelentette visszavonulását Bácsi Péter világ- és Európa-bajnok birkózó.News--Tovább szólhat a Rádió 88 és a Trió Rádióhttp://www.life.hu/news/20190828-nmhh-tovabb-szolhat-a-radio-88-es-a-trio-radio.htmlA Médiatanács meghosszabbította két vidéki rádió szolgáltatási jogosultságát – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.