Imádja az internet ezt a cuki csivavát – Fotók

kutya internet Instagram csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja az internet a kissé különös külsővel megáldott csivavát, Luckyt.

Lucky egy kétesztendős csivava, aki Thaiföldön él a gazdáival. Külsejére szinte mindenki azonnal rácsodálkozik, az egyik szeme különös színű, és felette egy olyan fekete folt van a bundáján, mintha csak egy felhúzott szemöldök lenne.

Kissé gonosz, folyton csodálkozó tekintete ellenére az internet egyszerűen imádja, egyre többen ismerik meg és szeretnek bele azonnal.

Mutatjuk, milyen cuki!

Vajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timi-andyrol-mint-ket-lelki-serult-beszelgettunk-egymassal.htmlVajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta, hogyan szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoElhagyja a Vígszínházat Csiby Gergely színészhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-elhagyja-a-vigszinhazat-csiby-gergely-szinesz.htmlElhagyja a Vígszínházat Csiby Gergely színész. Elárulta, miért döntött a váltás mellett. TV + SztárokOrigoLánykérés történt a Sztárban sztár leszek! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-lanykeres-tortent-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musorban.htmlMegríkatta a zsűritagokat a Sztárban sztár leszek! egyik versenyzője: a színpadon kérte meg a barátnője kezét. TV + SztárokOrigoVálságba került Pintér Tibor és Ilyés Jenifer kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-valsagba-kerult-pinter-tibor-ilyes-jenifer-kapcsolata.htmlNem tervezett nyaralást elfoglaltságai miatt Pintér Tibor, ám párja, Jenifer ultimátumot adott neki: vagy több időt töltenek együtt, vagy elválnak útjaik. TV + Sztárok--Gyönyörű nővé érett Patai Anna – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-gyonyoru-nove-erett-patai-anna.html20 éves gyönyörű nővé érett a Megasztár egykori felfedezettje, Patai Anna. TV + Sztárok--Súlyos betegsége után lemezt ad ki Fekete Jenő blueszenészhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-sulyos-betegsege-utan-lemezt-ad-ki-fekete-jeno-blueszenesz.htmlBemutatja első szólólemezét Fekete Jenő bluesgitáros, aki néhány hónapja kapott tüdőembóliát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.