Halálra gázolták L. L. Junior kisfiát Zuglóban

Forrás: facebook/L.L. Junior -
gázolás L. L. Junior gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, halálra gázoltak egy kisgyereket Zuglóban. A Blikk megtudta, L. L. Junior kisfiát ütötték el. A baleset a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél történt, úgy tudjuk, a hároméves Dávidka kiszaladt az autó elé.

A napilap munkatársa telefonon beszélt Juniorral, aki megerősítette a szörnyű hírt. Az énekes teljesen összeroppant. A kis Dávid nemsokára ünnepelte volna a negyedik születésnapját.

Forrás: Facebook/L.L. Junior

Csaknem 10 fokkal melegebb van az ilyenkor szokásosnálhttp://www.life.hu/news/20190831-csaknem-10-fokkal-melegebb-van-az-ilyenkor-szokasosnal-idojaras.htmlCsaknem 10 Celsius-fokkal melegebb van az ilyenkor szokásosnál - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat szombaton, a meteorológiai nyár utolsó napján a Facebook-oldalán. Vasárnap akár 36 fok is lehet. News--Halálos baleset a Forma–2-ben, elhunyt Anthoine Huberthttp://www.life.hu/news/20190831-halalos-baleset-a-forma2ben-elhunyt-anthoine-hubert.htmlHalálos balesetet szenvedett a francia Anthoine Hubert a belgiumi Spa-Francorchamps-ban, a Forma–2-es sorozat szombati versenyén. News--Az előrejelzettnél gyorsabban melegszik Európahttp://www.life.hu/news/20190831-az-elore-jelzettnel-gyorsabban-melegszik-europa-klimavaltozas.htmlAz előrejelzettnél gyorsabban melegszik Európa, ahol a klímaváltozás növeli a szélsőségesen meleg és csökkenti a szélsőségesen hideg napok számát - írták a Zürichi Műszaki Egyetem kutatói az amerikai geofizikai társaság folyóiratában, a Geophysical Research Lettersben megjelent tanulmányukban. News--Záporok, zivatarok lehetnek szombaton estehttp://www.life.hu/news/20190831-zaporok-zivatarok-lehetnek-szombaton-este-idojaras.htmlAz előrejelzések szerint keddre ér ide a hidegfront: de csapadék addig is előfordulhat. NewsOrigoVillámcsapás miatt sérült meg négy turista a szlovákiai Alacsony-Tátrábanhttp://www.life.hu/news/20190829-villamcsapas-miatt-serult-meg-negy-turista-a-szlovakiai-alacsony-tatraban.htmlVillámcsapás miatt sérült meg négy turista szerdán a szlovákiai Alacsony-Tátrában - közölte a szlovák hegyimentő-szolgálat. News--Baleset miatt lezárták a 8-as főutat Vasvárnálhttp://www.life.hu/news/20190828-baleset-miatt-lezartak-a-8-as-foutat-vasvarnal.htmlLezárták a 8-as főutat szerda délelőtt Vasvár közelében, mert összeütközött egy személyautó és egy kavicsszállító nyerges vontató – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.