A focistákról is van népszerűségi listája a legnépszerűbb pornómegosztónak

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Ethan Miller -
focista pornóoldal Pornhub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan keresnek rá a Pornhubon a világ legnépszerűbb focistáira, abban a reményben, hogy kiszivárgott szexvideókat találnak.

Bármilyen furcsa, a legnépszerűbb pornómegosztónak a világ legsikeresebb focistáiról is van listája.

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Ethan Miller

A legtöbben Ronaldo szexuális életére keresnek rá, és aki rákeres a nevére, az talál is: vicces felhasználók ugyanis focis videókat is feltesznek az erotikus tartalmak közé.

Zaklatják Molnár Anikót, a halálát kívánjákhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-zaklatjak-molnar-anikot-a-halalat-kivanjak.htmlA ValóVilág egykori szereplője már megszokta, hogy kap hideget-meleget, ám legújabb zaklatója túl messzire ment. Anikó úgy döntött, hogy nem jelenti fel, hanem egy másik módszerrel próbálja leállítani támadóját, aki durva üzeneteket küldött neki - írja a Bors. TV + Sztárok--Férjhez ment Ellie Gouldinghttp://www.life.hu/sztarok/20190901-ferjhez-ment-ellie-goulding-caspar-joplinghoz.htmlSzombaton egybekelt Ellie Goulding és öt évvel fiatalabb műkereskedő szerelme, Caspar Jopling. TV + SztárokOrigoInterjút adott Meghan Markle édesapja: úgy döntött, nem hallgat továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-interjut-adott-meghan-markle-edesapjaugy-dontott-nem-hallgat-tovabb.htmlAz esküvő és az azt megelőző botrányok óta nem nyilatkozott senkinek Meghan Markle édesapja. Most megtörte a csendet, a Daily Mailnek adott interjút.TV + SztárokOrigoMedencében élvezi az életet a Jóban Rosszban jóképű Szlávikja, Bozsó Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-medenceben-elvezi-az-eletet-a-joban-rosszban-jokepu-szlavikja-bozso-peter.htmlKihasználja az utolsó forró nyári napokat a Jóban Rosszban színésze Bozsó Péter, aki medencében vészeli át a meleget é szemmel láthatóan elégedett a sorsával. TV + SztárokOrigoÁbel Anita válaszolt Nádai Anikó felháborodásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190901-abel-anita-valaszolt-nadai-aniko-felhaborodasara.htmlNádai Anikó a közösségi oldalain osztotta ki azokat, akik nyilvánosan fejezték részvétüket L.L. Juniornak a kisfia, Dávidka halála miatt. Ábel Anita reagált a posztra. TV + SztárokOrigoKutyáját gyászolja Völgyi Zsuzsihttp://www.life.hu/sztarok/20190901-kutyajat-gyaszolja-volgyi-zsuzsi-enekesno.htmlA Romantic énekesnője, Völgyi Zsuzsi az Instagramon adott hangot gyászának: elveszítette imádott kiskutyáját, Dollyt. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.