Nyíregyházi gyilkosság: videózta élete utolsó perceit az áldozat

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Nyíregyháza videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apával és fiával is végzett a gyilkos Nyíregyházán, egy elfajult vita vezetett a tragikus eseményhez. Az idősebb áldozat videóra vette élete utolsó perceit.

Egyelőre ismeretlen okokból komoly vita alakul ki a gyilkos és egyik áldozata között, amelynek tragikus vége lett. Apával és fiával is végzett az elkövető, az idősebb férfi telefonjával rögzítette élete utolsó perceit. Úgy tudni, hogy már a fia és a vádlott között zajló vitát is felvette, valószínűleg bizonyítékként akarta használni.

Élete utolsó perceit is rögzíthette a nyíregyházi áldozat Forrás: Shutterstock

„Csak arra tudok gondolni, hogy bizonyítékként akarta használni a felvételt, mi másért vette volna fel a megrázó jeleneteket" - mondta a Blikknek egy helybéli. "Nem ismerem a fegyvereket, így a hangos zajokról először nem is sejtettem, hogy lövések hangjai. Kinéztem, de miután Jani kiabálását meghallottam, nem is igazán akartam kíváncsiskodni. Nem láttam, hogy kinek kiabál" - tette hozzá.

Időjárás: hatalmas a hőség az országbanhttp://www.life.hu/news/20190902-idojaras-hatalmas-a-hoseg-az-orszagban.htmlSzeptember első napján még továbbra is tombolt a hőség, de sokan várják a lehűlést. News--A focistákról is van népszerűségi listája a legnépszerűbb pornómegosztónakhttp://www.life.hu/news/20190901-a-focistakrol-is-van-nepszerusegi-listaja-a-legnepszerubb-pornomegosztonak.htmlSokan keresnek rá a Pornhubon a világ legnépszerűbb focistáira, abban a reményben, hogy kiszivárgott szexvideókat találnak. NewsBaleset miatt lezárták az M3-as autópályát Mezőkeresztesnélhttp://www.life.hu/news/20190901-baleset-miatt-lezartak-az-m3as-autopalyat-mezokeresztesnel-1.htmlHárom autó összeütközött, és többen megsérültek az M3-as autópályán Mezőkeresztes térségében vasárnap késő délután, a sztráda ezen szakaszát lezárták - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.NewsOrigoIdőjárás: hűvösek lesznek az ősz első napjaihttp://www.life.hu/news/20190901-idojaras-huvosek-lesznek-az-osz-elso-napjai.htmlAz ősz első napjaiban lehűl az idő. Jövő hétvégén néhol már 20 fokig se melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. NewsHétfőtől változik a balatoni hajók és kompok menetrendjehttp://www.life.hu/news/20190901-hetfotol-valtozik-a-balatoni-hajok-es-kompok-menetrendje.htmlSzeptember 2-től utóidényi menetrend szerint közlekednek a hajók és a kompok a Balatonon - közölte a Balatoni Hajózási Zrt. vasárnap az MTI-vel.News--Kormos Anett: "A közösségi média mára a legagresszívebb tömegmanipulációs fegyverré vált"http://www.life.hu/news/20190901-kormos-anett-a-kozossegi-media-mara-a-legagresszivebb-tomegmanipulacios-fegyverre-valt.htmlKormos Anett a Facebookon ír a közösség médiával kapcsolatban felmerül aggályairól. Úgy véli, a meggyőződés helyét a "trendiség" és a tömegmanipuláció és a tömegnek való megfelelés vette át. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.