Felfüggesztett börtönt kapott a kisbabáját megkínzó halásztelki asszony

Forrás: Shutterstock -
baba csecsemő Halásztelek bíróság ítélet felfüggesztett börtön kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfüggesztett börtönt kapott az a halásztelki nő, aki úgy megverte kisbabáját, hogy az maradandó fogyatékkal járó sérüléseket szenvedett.

K. C. Zsuzsanna és férje hét évvel ezelőtt házasodtak össze. A nőt pszichiátriai osztályon kezelték, ám a pár ennek ellenére úgy döntött, gyermeket vállalnak. Kislányuk 2016 januárjában született.

Májusban az egyik éjszaka, amikor a gyermek felsírt, az anya súlyosan bántalmazta a kicsit. Férje csak másnap vette észre, mi történt.

A kórházban megállapították, hogy a kislány koponyasérüléseket és csonttöréseket szenvedett, és már soha nem lesz képes teljes életet élni.

A Ripost azt írja, a bíróság most döntött az ügyben, az asszonyt 2 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság. Sem a kislányát, sem későbbi gyerekeit nem nevelheti. A picit elvették tőle, a szülői felügyeletet megszüntették.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.