Nyilatkozott az L.L. Junior kisfiát elgázoló sofőr ügyvédje - Videó

Forrás: facebook/L.L. Junior -
gázolás Mokka ügyvéd sofőr L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az L.L. Junior kisfiát elgázoló sofőr ügyvédje nyilatkozott arról, hogy van a nagypapa. 

Apa és nagypapa az a 76 éves feltehetőleg vétlen sofőr, aki elé kiszaladt L.L. Junior kisebbik fia a hétvégén. Dávid olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy nem lehetett megmenteni az életét. A tragédia nagyon megrázta az autót vezető férfit, és a feleségét is.

L.L. Junior kisfiát elgázoló sofőr össze van törve Forrás: facebook/L.L. Junior

„Ügyfelem megtört. Nyilvánvalóan egy ilyen katasztrófa, tragikus dolog minden ember életében nyomot hagy. Nincs jó állapotban az ügyfelem, próbálja feldolgozni a történteket" – árulta el a Mokkában Janklovics Ádám, a férfi ügyvédje. Hozzátette, egyelőre szakember segítségét nem kérte a sofőr. Azt az információt viszont cáfolta, hogy a nagypapa találkozna L.L. Juniorral és családjával, legalábbis egyelőre, ugyanis nincs olyan állapotban, hogy ilyesmi megtörténhessen.

Pintér Tibor gyereket akar új párjától? - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-pinter-tibor-gyereket-akar-uj-parjatol-video.htmlPintér Tibor és kedvese Jennifer kapcsolata szintet lép? Tenya elárulta... TV + SztárokOrigoA belvárosban akarták megkéselni Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20190905-a-belvarosban-akartak-megkeselni-vajna-timit.htmlVajna Tímeát a belvárosban támadta meg egy nő: egy álhír miatt akarta megkéselni. TV + SztárokOrigoAntidepresszánsokon és altatókon él Vajna Timi Andy Vajna halála ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190905-antidepresszansokon-es-altatokon-el-vajna-timi-andy-vajna-halala-ota.htmlVajna Timi férje, Andy Vajna halálát még mindig nem tudta feldolgozni. Az örvegy nagyon magányos és csak állatai tartják benne a lelket.TV + SztárokOrigoEzért hagyta el férjét Vasvári Vivien: ő maga mesélte elhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-ezert-hagyta-el-ferjet-vasvari-vivieno-maga-meselte-el.html4 év együttélés és egy év házasság után válik Vasvári Vivien és Fecsó. Bár posztjában azt mondta a Luxusfeleség, hogy nem szeretne beszélni az okokról, most mégis kivételt tett és elárultak, miért szakírtottak.TV + SztárokOrigoFeljelentették Britney Spears apjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-feljelentettek-britney-spears-apjat.htmlBritney Spears exférje feljelentette az énekesnő apját. Az indok: családon belüli erőszak. TV + Sztárok--Betegsége miatt egy speciális szerződést kötött a TV2-vel Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190904-betegsege-miatt-egy-specialis-szerzodest-kotott-a-tv2vel-hodi-pamela.htmlHódi Pamela elárulta, betegsége miatt egy speciális szerződést kötött a TV2-vel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.