A vécéből töltötte fel rendszeresen szobatársa vizes palackját az amerikai diáklány

Forrás: Dreamstime -
bosszú mérgezés szobatárs vécé wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vécéből mérgezte szobatársát egy amerikai diáklány.

A 21 éves Tierni Williams különös bosszút állt szobatársán. 2017-ben rendszeresen újraöltötte a lány vizes palackját a vécéből. Ennek meg is lett a hatása: a szobatárs gyorsan lefogyott, rosszullétre panaszkodott, sokat fájt a hasa.

Az évfolyamtársai buktatták le a lányt, videót készítettek tettéről és ezt feltöltötték az internetre. Amikor ezt meglátta a szobatársa, azonnal feljelentette őt.

Williams beismerte tették, akár hat év börtönt is kaphat. Ítéletet októberben hoz a bíróság – számolt be a hírről az ABC News.

A kép csak illusztráció Forrás: Dreamstime
Leminősítették egyes fokozatúra a Dorian hurrikánthttp://www.life.hu/news/20190906-leminositettek-egyes-fokozatura-a-dorian-hurrikant-amerikai-meteorologiai-szolgalat.htmlAz amerikai meteorológiai szolgálat egyes fokozatúra minősítette le pénteken a Dorian hurrikánt, amely jelenleg az egyesült államokbeli Észak-Karolina állam partjainál jár.News--Forgalommal szemben hajtott az M5-ös autópályán egy autós: hárman meghaltakhttp://www.life.hu/news/20190906-forgalommal-szemben-hajtott-az-m5os-autopalyan-egy-autos-harman-meghaltak-penteken-virradora.htmlHárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval az M5-ös autópályán péntekre virradó éjszaka - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. NewsOrigoAutójában maszturbált a budapesti taxisofőr, lebukott - Videó (18+)http://www.life.hu/news/20190905-autojaban-maszturbalt-a-budapesti-taxisofor-lebukott-video.htmlCsaládi házak előtt parkolt le egy budapesti taxisofőr, ott elégítette ki magát, de lebukott. News--Kóros elmeállapot miatt felmentették a gyermekét kádba fojtó anyáthttp://www.life.hu/news/20190905-koros-elmeallapot-miatt-felmentettek-gyermeket-kadba-fojto-anyat.htmlFelmentette a bíróság a három hónapos csecsemőjét tavaly ősszel kádba fojtó nőt, mert tette elkövetése idején kóros elmeállapotban szenvedett - közölte a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.NewsOrigoMajdnem összetörte egy operatőr heréit egy birka (18+)http://www.life.hu/news/20190905-majdnem-osszetorte-egy-operator-hereit-egy-birka.htmlA BBC egyik operatőrének fájdalmas találkozása volt egy birkával: az állat majdnem összetörte a heréit. NewsOrigoHoltan találták meg az olimpiai érmes spanyol alpesi sízőthttp://www.life.hu/news/20190904-holtan-talaltak-meg-az-olimpiai-ermes-spanyol-alpesi-sizot.htmlHoltan találták meg Blanca Fernández Ochoa olimpiai érmes spanyol alpesi sízőt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.