Szekszárdi gyerekgyilkosság: váratlan fordulat történt a nyomozás során

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Szekszárd szekszárdi gyerekgyilkosság nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan fordulat történt a szekszárdi gyerekgyilkosság ügyében folytatott nyomozás során.

Tavasszal Szekszárdon a 19 éves unokatestvére a pataknál agyonverte a 6 esztendős Leonettát. A kövön, amellyel a fiatal férfi elkövette a gyilkosságot, megtalálták a DNS-ét, és a kislányét is, de találtak rajta egy harmadik embertől származó nyomot is.

Eddig úgy vélték, lehetett még egy elkövető, a fiú ugyanis nagyon zavart volt és a környékbeliek arra gyanakodtak, ő csak a balhét vitte el.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Csakhogy a bíróság úgy tájékoztatta a családot, a harmadik DNS akár egy helyszínelőé is lehet. Senki nem érti, hogyan történhetett ilyen.

Mindenképpen szerettük volna megtudni, hogy kié lehet a harmadik DNS-minta, de arra nem számítottunk, ami ezután következett! A bíróságtól a következő tájékoztatást kaptuk: a gyilkos tárgyon lévő DNS-minta az egyik helyszínelő rendőré is lehetett, azok közül, akik aznap szolgálatot teljesítettek. Mi ezt nagyon furcsának találjuk, ugyanis a helyszínelőkre vonatkozó protokoll nagyon szigorú. Többek között kötelező nekik kesztyűt, maszkot és kezeslábast viselni, pontosan az ilyen hibák elkerülése érdekében!" – magyarázta a Ripostnak Vidák Aladár a Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesület elnöke.

Leminősítették egyes fokozatúra a Dorian hurrikánthttp://www.life.hu/news/20190906-leminositettek-egyes-fokozatura-a-dorian-hurrikant-amerikai-meteorologiai-szolgalat.htmlAz amerikai meteorológiai szolgálat egyes fokozatúra minősítette le pénteken a Dorian hurrikánt, amely jelenleg az egyesült államokbeli Észak-Karolina állam partjainál jár.News--Forgalommal szemben hajtott az M5-ös autópályán egy autós: hárman meghaltakhttp://www.life.hu/news/20190906-forgalommal-szemben-hajtott-az-m5os-autopalyan-egy-autos-harman-meghaltak-penteken-virradora.htmlHárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval az M5-ös autópályán péntekre virradó éjszaka - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. NewsOrigoAutójában maszturbált a budapesti taxisofőr, lebukott - Videó (18+)http://www.life.hu/news/20190905-autojaban-maszturbalt-a-budapesti-taxisofor-lebukott-video.htmlCsaládi házak előtt parkolt le egy budapesti taxisofőr, ott elégítette ki magát, de lebukott. News--Táskába rejtett egyhetes csecsemőt próbált felvinni a repülőre egy amerikai nőhttp://www.life.hu/news/20190904-taskaba-rejtett-egyhetes-csecsemot-probalt-felvinni-a-repulore-egy-amerikai-no.htmlTáskába rejtve próbált meg felvinni a repülőre egy csecsemőt egy amerikai nő egy Fülöp-szigeteki repülőtéren. News--Elhunyt Berendy Pál, a Vasas legsikeresebb labdarúgójahttp://www.life.hu/news/20190904-elhunyt-berendy-pal-a-vasas-legsikeresebb-labdarugoja-1.htmlNyolcvanhat évesen elhunyt Berendy Pál, a Vasas legsikeresebb labdarúgója.News--Romokban a Bahamák több szigete, humanitárius válság fenyegethttp://www.life.hu/news/20190904-romokban-a-bahamak-tobb-szigete-humanitarius-valsag-fenyeget-1.htmlA meggyengült Dorian hurrikán már Florida felé halad, de a Bahamák több szigetén helyi tisztségviselők és szemtanúk keddi közlései szerint hatalmas pusztítást végzett. Az ENSZ szerint az ott élőknek átfogó humanitárius válsággal kell szembenézniük.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.