Országos Mentőszolgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos károkat okoztak ittas fiatalok a mentőszolgálat autóiban. 

"Egy 14 főből álló, feltehetően ittas társaság randalírozott ma éjjel a Markó utcában. A fiatalok végig masíroztak a Mentőpalota előtt parkoló autók tetején, milliós károkat okozva ezzel a szolgálatban levő életmentőknek. Bajtársaink nagyrésze csak a reggeli váltást követően szembesült összetört autójával az átdolgozott éjszaka után. A rendőrség keresi az elkövetőket!" - írta a mentőszolgálat a Facebookján.

Meghalt Logan Loader: profi kerékpáros volthttp://www.life.hu/news/20190907-meghalt-logan-loader-profi-kerekparos.htmlA korábbi profi kerékpáros és 2013 amerikai amatőr bajnoka csütörtök reggel hunyt el. A visszavonult Logan Loader az utóbbi időben mentősként dolgozott. NewsOrigoRendőrök mentettek meg három, élve elásott kismacskáthttp://www.life.hu/news/20190907-rendorok-mentettek-meg-harom-elve-elasott-kismacskat.htmlHárom, éve elásott kismacskát egy nő a fővárosban, de a rendőrök megmentették az állatokat - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.NewsMeghalt egy autós a főváros XXIII. kerületébenhttp://www.life.hu/news/20190907-meghalt-egy-autos-a-fovaros-xxiii-keruleteben.htmlMeghalt egy autós szombat hajnalban a főváros XXIII. kerületében, a Majori úton - erősítette meg a rendőrség az MTI-információit.News--Figyelmeztető előrejelzés van érvényben Magyarország területére vasárnap éjfélighttp://www.life.hu/news/20190907-figyelmezteto-elorejelzes-van-ervenyben-magyarorszag-teruletere-vasarnap-ejfeli.htmlBár a hőségből is sokaknak elege volt, azt, amire szombaton ébredtünk sem vártuk volna. Legalább 10 fokot csökkent a hőmérséklet, és folyamatosan esik. NewsOrigoLeminősítették egyes fokozatúra a Dorian hurrikánthttp://www.life.hu/news/20190906-leminositettek-egyes-fokozatura-a-dorian-hurrikant-amerikai-meteorologiai-szolgalat.htmlAz amerikai meteorológiai szolgálat egyes fokozatúra minősítette le pénteken a Dorian hurrikánt, amely jelenleg az egyesült államokbeli Észak-Karolina állam partjainál jár.News--Virágokkal, mécsesekkel búcsúznak a tragédia helyszínén Junior kisfiátólhttp://www.life.hu/news/20190903-viragokkal-mecsesekkel-bucsuznak-a-tragedia-helyszinen-junior-kisfiatol.htmlAz egész országot megrázta L. L. Junior kisfiának halálos balesete. Dávidka kiszaladt az útra, egy kocsi pedig halálra gázolta. Aztóta virágok és mécsesek borítják Zuglóban a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződését. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.