Hárman meghaltak egy balesetben a 2-es úton Vác környékén

Forrás: Thinkstock -
autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autóbaleset történt szombaton este a 2-es főúton Vác közelében. 

Két autó rohant egymásnak, három ember pedig életét veszítette a balesetben. A becsapódás akkora volt, hogy lapinformációk szerint az egyik kocsiból jóformán semmi nem maradt.

Forrás: Thinkstock

Oda vannak Laky Zsuzsi férjéért, Dietz Gusztiért a nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190908--oda-vannak-laky-zsuzsi-ferjeert-dietz-gusztiert-a-nok.htmlDietz Guszti, Laky Zsuzsi férje olyannyira népszerű a nők körében, hogy folyamatosan írnak neki, hívogatják. A volt szépségkirálynő kiakadt. No, nem azért, mintha nem bízna a férfiban, sőt... Az zavarja, hogy nem veszik figyelembe, hogy Guszti házas és közös gyerekeik vannak. TV + Sztárok--Életveszélyesen megfenyegették a Barátok közt-szereplő Volosinovszki Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20190907-eletveszelyesen-megfenyegettek-a-baratok-koztszereplo-volosinovszki-gyorgyot.htmlNem Volosinovszki György az első, akit a nézők a karakterével azonosítanak. A Barátok közt sztárjának például a szerepe miatt a halálát kívánják... TV + SztárokOrigoBrooklyn Beckham szakított: boldog a családhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-brooklyn-beckham-szakitott-boldog-a-csalad.htmlKilenc hónap együttjárás után Brooklyn Beckham és modell barátnője, Hana Cross szakítottak. A 20 éves fiú családja boldog, úgy tudni, soha nem kedvelték a lányt. TV + Sztárok--Ebben a hófehér koporsóban temetik el Junior fiát, Dávidkát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-ebben-a-hofeher-koporsoban-temetik-el-junior-fiat-davidkat.htmlNéhány perc múlva kezdődik L. L. Junior kisfiának gyászszertartása. A zongorista ezekben a percekben is játszik, és a kis Dávid koporsóját is kihozták már. TV + SztárokOrigoIsmerősök és barátok kaptak meghívót L. L. Junior kisfiának nyilvános temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190906-ismerosok-es-baratok-kaptak-meghivot-l-l-junior-kisfianak-nyilvanos-temetesere.htmlAhogy megírtuk, pénteken délben temetik L. L. Junior kisfiát. A gyászoló család úgy döntött, a szertartás nyilvános lesz, amelyre meghívót is készítettek. TV + SztárokOrigoNem szeretne találkozni a szülőkkel L. L. Junior kisfiának vétlen gázolójahttp://www.life.hu/sztarok/20190906-nem-szeretne-talalkozni-a-szulokkel-l-l-junior-kisfianak-vetlen-gazoloja.htmlAhogy írtunk róla, a L. L. Junior 3 éves kisfiát elgázoló férfi a végletekig összeomlott. Hiába nem felelős a gyerek haláláért, képtelen megnyugodni. Pár napja úgy lehetett tudni, találkozni akar a gyászoló szülőkkel, most azonban ügyvédje ezt cáfolta, Dávidka pénteki temetésén se biztos, hogy ott lesz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.