Három ember meghalt egy lövöldözésben a hollandiai Dordrechtben

Forrás: Shutterstock -
halál Hollandia lövöldözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három ember meghalt, egy pedig súlyosan megsebesült egy lövöldözésben hétfő este a hollandiai Dordrechtben.

A NOS holland közszolgálati televízió arról számolt be, hogy egy lakóházban történt lövöldözés Hétfő este. Egyes hírek szerint egy rendőr lőtte agyon több családtagját, majd végzett magával. Ezt még nem erősítették meg hivatalos forrásból.

Lövöldözés volt Hollandiában Forrás: Shutterstock

A helyszínre mentőhelikopterek és mentőautók érkeztek. Wouter Kolff, a város polgármestere megrendülésének adott hangot a "rendkívül súlyos" esettel kapcsolatban. A lövöldözésben három ember meghalt, egy pedig súlyosan megsebesült - írja az MTI.

Felrobbant olajsütő okozta egy nő halálát egy németországi fesztiválonhttp://www.life.hu/news/20190909-felrobbant-olajsuto-okozta-egy-no-halalat-egy-nemetorszagi-fesztivalon.htmlFelrobbant olajsütő ölt meg egy 67 éves nőt és sebesített meg 14 embert egy németországi főzőfesztiválon a hétvégén. News--Negyvenezer ügyfélnél okozott áramszünetet a vihar a Dél-Alföldönhttp://www.life.hu/news/20190909-negyvenezer-ugyfelnel-okozott-aramszunetet-a-vihar-a-del-alfoldon.htmlNegyvenezer ügyfélnél okozott áramszünetet a hétfő délutáni vihar a Dél-Alföldön, kétharmaduknál estére helyreállították a szolgáltatást.News--Akadozik a vonatközlekedés Szeged környékén a vihar miatthttp://www.life.hu/news/20190909-akadozik-a-vonatkozlekedes-szeged-kornyeken-a-vihar-miatt.htmlSzegedi térségében a hétfő délutáni viharok után több vasútvonalon is fennakadások vannak. News--Időjárás: másodfokú figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás veszélye miatthttp://www.life.hu/news/20190909-masodfoku-figyelmeztetest-adtak-ki-felhoszakadas-veszelye-miatt.htmlTöbb járásra másodfokú riasztást adtak ki felhőszakadás veszélye miatt hétfőn, kora délután. Az érintett területen a következő órákban intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 50 millimétert meghaladó csapadék hullhat.News--2 ezer éves "iPhone-t" találtak a régészekhttp://www.life.hu/news/20190909-2-ezer-eves-iphonet-talaltak-a-regeszek.htmlEgy több mint 2 ezer éves sírt tártak fel Oroszországban, amelyben egy olyan tárgyat is találtak, amely távolról kísértetiesen hasonlít egy iPhone-hoz. News--Egy férfi hamvait sodorta partra az óceán - Az urnában levelek is voltakhttp://www.life.hu/news/20190909-egy-ferfi-hamvait-sodorta-partra-az-ocean-az-urnaban-levelek-is-voltak.htmlEgy idén elhunyt texasi férfi hamvainak egy részét és a családja kísérőleveleit tartalmazó palackot vetett partra az óceán a Mexikói-öbölben. Mint kiderült: a fiatalon elhunyt férfi családja így akarta világkörüli útra küldeni a kamionost, aki világ életében szeretett utazni és nagy horgász volt.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.