Csepeli baleset: jogosítvány nélkül vezetett a 16 éves kamasz

Forrás: Shutterstock -
Csepel kamasz autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este karambolozott egy autó és egy busz Csepelen. Kiderült, hogy a kocsi sofőrjének nem volt jogosítványa.

Frontálisan ütközött egy busz és egy autó Csepelen. Az autó összes utasa megsérült, köztük egy terhes lány is. Kiderült, hogy a kocsi 16 éves sofőrjének nem volt jogosítványa. A helyiek úgy gondolják, a kocsiban ülők közül senki nem tudta, hogy a fiúnak nincsen vezetői engedélye.

A csepeli baleset sofőrjének nem volt jogsija - Képünk illusztárció Forrás: Shutterstock

"

Ami a legszörnyűbb az egészben, hogy volt velük egy terhes lány,

Blikknek

"Büntetőeljárás van folyamatban, amely során gyanúsítotti kihallgatás nem volt. A személyautót valóban egy 16 éves fiú vezette, aki vezetői engedéllyel nem rendelkezett. Annak megállapítása, hogy a baleset bekövetkezéséért terhel-e valakit büntetőjogi felelősség, az eljárás feladata megállapítani" – közölte Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Megverték a magyar cirkusz artistáithttp://www.life.hu/news/20190910-megvertek-a-magyar-cirkusz-artistait.htmlAz egyik magyar vándorcirkusz artistáinak elegük lett, ezért fel akartak mondani. Állítólag megverték őket. NewsOrigoGázolt a vonat a Keleti és Kőbánya közötthttp://www.life.hu/news/20190910-gazolt-a-vonat-a-keleti-es-kobanya-kozott-hajnalban.htmlA Keleti pályaudvar és Kőbánya-felső között hajnalban elgázolt egy embert a Szolnokra tartó vonat - tette közzé a Mávinform kedd reggel a Facebook-oldalán. News--Felrobbant olajsütő okozta egy nő halálát egy németországi fesztiválonhttp://www.life.hu/news/20190909-felrobbant-olajsuto-okozta-egy-no-halalat-egy-nemetorszagi-fesztivalon.htmlFelrobbant olajsütő ölt meg egy 67 éves nőt és sebesített meg 14 embert egy németországi főzőfesztiválon a hétvégén. News--Három ember meghalt egy lövöldözésben a hollandiai Dordrechtbenhttp://www.life.hu/news/20190909-harom-ember-meghalt-egy-lovoldozesben-a-hollandiai-dordrechtben.htmlHárom ember meghalt, egy pedig súlyosan megsebesült egy lövöldözésben hétfő este a hollandiai Dordrechtben. NewsOrigoNegyvenezer ügyfélnél okozott áramszünetet a vihar a Dél-Alföldönhttp://www.life.hu/news/20190909-negyvenezer-ugyfelnel-okozott-aramszunetet-a-vihar-a-del-alfoldon.htmlNegyvenezer ügyfélnél okozott áramszünetet a hétfő délutáni vihar a Dél-Alföldön, kétharmaduknál estére helyreállították a szolgáltatást.News--Idén csaknem kétszer annyi esőerdő pusztult el Brazíliában, mint tavalyhttp://www.life.hu/news/20190909-iden-csaknem-ketszer-annyi-esoerdo-pusztult-el-braziliaban-mint-tavaly.htmlIdén már 6404,4 négyzetkilométer esőerdő pusztult el Brazíliában, csaknem kétszer annyi, mint a múlt év hasonló időszakában - közölte vasárnap a Brazil Űrkutatási Intézet (INPE).News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.