A pusztító szegedi vihar egy autóba is belecsapott

Forrás: szegedma.hu -
vihar sérülés kár autó villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő erővel csapott le Szeged környékén a vihar, hatalmas pusztítást okozva. Az anyagi károkon túl sok személyi sérülés is történt: volt, akire fa zuhant, egy autóba pedig villám csapott. 

Hihetetlen vihar pusztított Szeged környékén, rengeteg kárt és sérülést okozva. Egy 56 éves férfi autójába belecsapott a villám, miközben az M6-os autópályán haladt. Gyermeke is a járműben volt. A férfi azonnal lehúzódott, kimentette gyermekét a füstölgő autóból és segítséget hívott. A helyszínre érkező rendőrök biztosították a járművet.

Hatalmas károkat okozott a szegedi vihar Forrás: szegedma.hu

Nagy füst szivárgott a motortérből, ami átterjedt az utastérbe is.

Borsnak

Egy padon ülő társaságra pedig fa zuhant, ők sajnos nem úszták meg sérülés nélkül. "A balesethez kiérkező négy mentőegység két fiatal lány súlyosabb, egy férfinak pedig könnyebb sérüléseit látta el" - mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. A sérülteket stabil állapotban kórházba szállították.

Elhunyt a híres fotós, Robert Frankhttp://www.life.hu/news/20190911-elhunyt-a-hires-fotos-robert-frank.htmlElhunyt Robert Frank fényképész, aki a 20. század egyik legnagyobb hatású fotósa volt. News--Saját kertjében ásta el kisbabáját egy nő Romániábanhttp://www.life.hu/news/20190910-sajat-kertjeben-asta-el-kisbabajat-egy-no-romaniaban.htmlSzörnyű tragédia rázta meg a romániai Kisőszit: egy nő elásta kisbabáját. NewsOrigoTöbb mint hétszáz helyre riasztották a tűzoltókat Csongrád megyébenhttp://www.life.hu/news/20190910-tobb-mint-hetszaz-helyre-riasztottak-a-tuzoltokat-csongrad-megyeben-szeged.htmlTöbb mint hétszáz helyre riasztották a tűzoltókat Csongrád megyében a hétfő délután lecsapó vihar miatt - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.News--Csepeli baleset: jogosítvány nélkül vezetett a 16 éves kamaszhttp://www.life.hu/news/20190910-csepeli-baleset-jogositvany-nelkul-vezetett-a-16-eves-kamasz.htmlVasárnap este karambolozott egy autó és egy busz Csepelen. Kiderült, hogy a kocsi sofőrjének nem volt jogosítványa. NewsOrigoMegverték a magyar cirkusz artistáithttp://www.life.hu/news/20190910-megvertek-a-magyar-cirkusz-artistait.htmlAz egyik magyar vándorcirkusz artistáinak elegük lett, ezért fel akartak mondani. Állítólag megverték őket. NewsOrigoGázolt a vonat a Keleti és Kőbánya közötthttp://www.life.hu/news/20190910-gazolt-a-vonat-a-keleti-es-kobanya-kozott-hajnalban.htmlA Keleti pályaudvar és Kőbánya-felső között hajnalban elgázolt egy embert a Szolnokra tartó vonat - tette közzé a Mávinform kedd reggel a Facebook-oldalán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.