Időjárás: kellemes, őszies időre van kilátás hétvégén

időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyugodt, kora őszies időre számíthatunk a hétvégén.

Kellemes, őszies idő vár ránk a következő napokban – írja a Köpönyeg. A portál előrejelzéséből kiderül, hogy csütörtökön gomolyfelhős, délutántól már túlnyomórészt napos idő valószínű. Csak néhol alakul ki zápor. Az északnyugati szél megélénkül. 24-29 fokos nyárias meleg ígérkezik.

Pénteken sok napsütésre, kellemes meleg időre van kilátás. Délután 22-28 fok várható.

Hétvégén változóan felhős, száraz, nyugodt kora őszi időre van kilátás. Az északi, északnyugati szél gyakran lesz élénk. 20-26 fok közé gyengül a felmelegedés.

Kellemes őszies idő lesz Forrás: MTI/Oláh Tibor
Elhunyt a híres fotós, Robert Frankhttp://www.life.hu/news/20190911-elhunyt-a-hires-fotos-robert-frank.htmlElhunyt Robert Frank fényképész, aki a 20. század egyik legnagyobb hatású fotósa volt. News--Saját kertjében ásta el kisbabáját egy nő Romániábanhttp://www.life.hu/news/20190910-sajat-kertjeben-asta-el-kisbabajat-egy-no-romaniaban.htmlSzörnyű tragédia rázta meg a romániai Kisőszit: egy nő elásta kisbabáját. NewsOrigoCsepeli baleset: jogosítvány nélkül vezetett a 16 éves kamaszhttp://www.life.hu/news/20190910-csepeli-baleset-jogositvany-nelkul-vezetett-a-16-eves-kamasz.htmlVasárnap este karambolozott egy autó és egy busz Csepelen. Kiderült, hogy a kocsi sofőrjének nem volt jogosítványa. NewsOrigoMegverték a magyar cirkusz artistáithttp://www.life.hu/news/20190910-megvertek-a-magyar-cirkusz-artistait.htmlAz egyik magyar vándorcirkusz artistáinak elegük lett, ezért fel akartak mondani. Állítólag megverték őket. NewsOrigoFelrobbant olajsütő okozta egy nő halálát egy németországi fesztiválonhttp://www.life.hu/news/20190909-felrobbant-olajsuto-okozta-egy-no-halalat-egy-nemetorszagi-fesztivalon.htmlFelrobbant olajsütő ölt meg egy 67 éves nőt és sebesített meg 14 embert egy németországi főzőfesztiválon a hétvégén. News--Nyolcvanmilliót csaltak ki kokainnak hazudott liszttel egy tokaji férfitólhttp://www.life.hu/news/20190909-nyolcvanmilliot-csaltak-ki-kokainnak-hazudott-liszttel-egy-tokaji-ferfitol.htmlNyolcvanmillió forintot csaltak ki egy tokaji férfitól, aki azt hitte, részese egy drogüzletnek és busás haszonra tehet szert, de kábítószer helyett csak lisztet kapott - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfő reggel az MTI-t.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.