autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos autóbaleset történt az 55-ös főúton Ásotthalom közelében csütörtök hajnalban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy egy személygépkocsi kisodródott, villanyoszlopnak ütközött, végül árokba borult a 29-es kilométernél. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idején félpályás útlezárásra lehet számítani az érintett szakaszon - olvasható a közleményben.

Forrás: Thinkstock

Több mint hétszáz helyre riasztották a tűzoltókat Csongrád megyébenhttp://www.life.hu/news/20190910-tobb-mint-hetszaz-helyre-riasztottak-a-tuzoltokat-csongrad-megyeben-szeged.htmlTöbb mint hétszáz helyre riasztották a tűzoltókat Csongrád megyében a hétfő délután lecsapó vihar miatt - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.News--Gázolt a vonat a Keleti és Kőbánya közötthttp://www.life.hu/news/20190910-gazolt-a-vonat-a-keleti-es-kobanya-kozott-hajnalban.htmlA Keleti pályaudvar és Kőbánya-felső között hajnalban elgázolt egy embert a Szolnokra tartó vonat - tette közzé a Mávinform kedd reggel a Facebook-oldalán. News--Hárman meghaltak egy balesetben a 2-es úton Vác környékénhttp://www.life.hu/news/20190908-harman-meghaltak-egy-balesetben-a-2es-uton-vac-kornyeken-szombaton-este.htmlAutóbaleset történt szombaton este a 2-es főúton Vác közelében. NewsThinkstockIdőjárás: több helyen viharra lehet számítanihttp://www.life.hu/news/20190908-idojaras-tobb-helyen-viharra-lehet-szamitani.htmlNem kedvez a fesztiváloknak és a kirándulni vágyóknak a hétvégi időjárás. Bár időnként kisüt a nap, alapvetően felhős, esős, helyenként viharos idő van. NewsOrigoMeghalt Logan Loader: profi kerékpáros volthttp://www.life.hu/news/20190907-meghalt-logan-loader-profi-kerekparos.htmlA korábbi profi kerékpáros és 2013 amerikai amatőr bajnoka csütörtök reggel hunyt el. A visszavonult Logan Loader az utóbbi időben mentősként dolgozott. NewsOrigoVandálok rongálták meg a mentődolgozók autóit pénteken éjszakahttp://www.life.hu/news/20190907-vandalok-romgaltak-meg-a-mentodolgozok-autoit.htmlSúlyos károkat okoztak ittas fiatalok a mentőszolgálat autóiban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.