Halálos baleset történt Putnokon

Forrás: Shutterstock -
kamion Putnok személyautó halálos autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő meghalt egy Putnokon csütörtök délelőtt történt közlekedési balesetben - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Varga Rudolf tájékoztatása szerint egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze.
A személyautó vezetője áttért az úttest bal oldalára, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő teherautóval. A baleset során a személyautó 68 éves vezetője a helyszínen életét vesztette.
Az érintett útszakaszt a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök lezárták, a forgalmat Ózd felől Miskolc irányába, a Putnokon a Vásártéri utca irányába terelték, Miskolc felől pedig a Rákóczi úton biztosított a közlekedés.

Feljelentette szomszédait egy vegán nőhttp://www.life.hu/news/20190912-feljelentette-szomszedait-egy-vegan-no.htmlBeperelte egyik grillező szomszédját egy vegán nő, ugyanis megérezte a hús illatát. NewsOrigoÖngyilkos lett a depressziósokat mentő lelkész, Jarrid Wilsonhttp://www.life.hu/news/20190912-ongyilkos-lett-a-depressziosokat-mento-lelkesz-jarrid-wilson.htmlA 30 éves amerikai lelkész, Jarrid Wilson eldobta magától az életét. Feleségével együtt évek óta próbáltak a depressziós embereken segíteni. NewsThinkstockIdőjárás: ilyen idő várható hétvégérehttp://www.life.hu/news/20190912-idojaras-ilyen-ido-varhato-hetvegere.htmlCsütörtökön elvétve kialakulhat zápor, de ettől eltekintve kellemes időnk lesz, pénteken pedig nem kell esőre számítanunk. Hétvégén is csak néhol számíthatunk csapadékra. News--Az egyik legnagyobb valaha volt repülő állatot fedezték fel Kanadábanhttp://www.life.hu/news/20190911-az-egyik-legnagyobb-valaha-volt-repulo-allatot-fedeztek-fel-kanadaban.htmlAz egyik valaha volt legnagyobb, 10 méter szárnyfesztávolságú és 250 kilogrammos repülő hüllőt fedezték fel Kanadában. News--Húsz évente előforduló égi jelenséget figyelhetünk meg péntek éjjelhttp://www.life.hu/news/20190911-husz-evente-elofordulo-egi-jelenseget-figyelhetunk-meg-pentek-ejjel.htmlSzeptember 13-án, pénteken különleges holdállást figyelhetünk meg, ami körülbelül 20 évente ismétlődik.News--Elhunyt a híres fotós, Robert Frankhttp://www.life.hu/news/20190911-elhunyt-a-hires-fotos-robert-frank.htmlElhunyt Robert Frank fényképész, aki a 20. század egyik legnagyobb hatású fotósa volt. News--








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.