Időjárás: ilyen idő várható hétvégére

Forrás: MTI/Mónus Márton -
felhő hétvége napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön elvétve kialakulhat zápor, de ettől eltekintve kellemes időnk lesz, pénteken pedig nem kell esőre számítanunk. Hétvégén is csak néhol számíthatunk csapadékra.

Csütörtökön délelőtt változóan felhős lesz az ég, elvétve zápor is kialakul. Délután csökken a felhőzet, naposra fordul az idő. Az ÉNy-i szél megélénkül. Reggel 14, délután 25 fok körül alakul a hőmérséklet.
Pénteken sok napsütésre, kellemes időre van kilátás. Eső kizárt. Az ÉNy-i szél élénk marad. A csúcshőmérséklet eléri a 24-28 fokot.

Ilyen időnk lesz a hétvégén - Képünk illusztráció Forrás: MTI/Mónus Márton

Szombaton északnyugat felől átmeneti felhősödésre számíthatunk, de zápor csak néhol alakul ki. A légmozgás továbbra is élénk lesz. 24 fok körüli értékeket mérhetünk. Vasárnap és hétfőn változóan felhős, nyugodt kora őszi napok várhatók. Csapadék nem alakul ki. Reggelente 5 és 13, délutánonként 19 és 24°C között alakulhat a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.hu

Halálos autóbaleset történt Ásotthalomnálhttp://www.life.hu/news/20190912-halalos-autobaleset-tortent-asotthalomnal-csutortok-hajnal.htmlHalálos autóbaleset történt az 55-ös főúton Ásotthalom közelében csütörtök hajnalban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. NewsThinkstockAz egyik legnagyobb valaha volt repülő állatot fedezték fel Kanadábanhttp://www.life.hu/news/20190911-az-egyik-legnagyobb-valaha-volt-repulo-allatot-fedeztek-fel-kanadaban.htmlAz egyik valaha volt legnagyobb, 10 méter szárnyfesztávolságú és 250 kilogrammos repülő hüllőt fedezték fel Kanadában. News--Így hajtott a forgalommal szemben az anya az M5-ösön - Videóhttp://www.life.hu/news/20190911-igy-hajtott-a-forgalommal-szemben-az-anya-az-m5oson-video.htmlA Ripost tett közzé egy felvételt arról, ahogy az M5-ösön frontálisan ütköző édesanya hosszú perceken keresztül hajt a forgalommal szemben. News--Húsz évente előforduló égi jelenséget figyelhetünk meg péntek éjjelhttp://www.life.hu/news/20190911-husz-evente-elofordulo-egi-jelenseget-figyelhetunk-meg-pentek-ejjel.htmlSzeptember 13-án, pénteken különleges holdállást figyelhetünk meg, ami körülbelül 20 évente ismétlődik.News--A pusztító szegedi vihar egy autóba is belecsapotthttp://www.life.hu/news/20190911-a-pusztito-vihar-egy-autoba-is-belecsapott.htmlElképesztő erővel csapott le Szeged környékén a vihar, hatalmas pusztítást okozva. Az anyagi károkon túl sok személyi sérülés is történt: volt, akire fa zuhant, egy autóba pedig villám csapott. NewsOrigoElhunyt a híres fotós, Robert Frankhttp://www.life.hu/news/20190911-elhunyt-a-hires-fotos-robert-frank.htmlElhunyt Robert Frank fényképész, aki a 20. század egyik legnagyobb hatású fotósa volt. News--

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.