hidegfront időjárás-jelentés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő kedden markáns hidegfront éri el az országot a modellszámítások szerint - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán.

Közölték: a hidegfront hatására a délutánonkénti hőmérséklet 15-16 fokra esik vissza, erős szél kíséretében. A front némi csapadékot is hozhat majd, ha pedig a jövő hét második felére mérséklődik a szél, megérkezhetnek az első gyenge, talaj menti fagyok is - tették hozzá.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez korábban eljuttatott országos, középtávú előrejelzés szerint a mostani hétvégén még napsütéses, meleg idő várható.

Folyóba dobta egyéves gyermekét egy angliai férfihttp://www.life.hu/news/20190912-folyoba-dobta-egyeves-gyermeket.htmlAz angliai apa vélhetően a folyóba dobta egyéves kisfiát: a gyermek életét nem tudták megmenteni. NewsThinkstockTíz kilométer átmérőjű lehetett az aszteroida, ami kipusztította a dinoszauruszokathttp://www.life.hu/news/20190912-tiz-kilometer-atmeroju-lehetett-az-aszteroida-ami-kipusztitotta-a-dinoszauruszokat.htmlTíz kilométer átmérőjű lehetett az az aszteroida, amely 66 millió évvel ezelőtt kipusztította a dinoszauruszokat. NewsOrigoVilágbajnok lett Korok Fatima: 81 métert merült szabadtüdővel http://www.life.hu/news/20190912-vilagbajnok-lett-korok-fatima-81-metert-merult-szabadtudovel.htmlVilágbajnoki aranyérmet szerzett Korok Fatima a szabadtüdős mélymerülő világbajnokságon Franciaországban. NewsOrigoA klímaváltozás miatt egyre több gólya marad itthon télenhttp://www.life.hu/news/20190912-a-klimavaltozas-miatt-egyre-tobb-golya-marad-itthon-telen.htmlA költöző madarakra is komoly hatással van a klímaváltozás, kutatók szerint a jelenség az emberi tevékenységgel karöltve gyökeresen megváltozatja a vonuló madarak szokásait. NewsOrigoA hétvégén is napsütéses, meleg idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20190912-a-hetvegen-is-napsuteses-meleg-ido-varhato.htmlA hétvégén is meleg, napsütéses idő várható. Pénteken helyenként 29 fok is lehet, vasárnap viszont a leghidegebb órákban akár 5 fokig is hűlhet a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.News--Halálos baleset történt Putnokonhttp://www.life.hu/news/20190912-halalos-baleset-tortent-putnokon.htmlEgy nő meghalt egy Putnokon csütörtök délelőtt történt közlekedési balesetben - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.NewsOrigo






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.