Halálos baleset történt az M5-ös autópályán Soroksárnál

Forrás: Shutterstock -
autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő meghalt, amikor három autó rohant egymásba szombaton az M5-ös autópálya Budapestről kivezető, soroksári szakaszán, a 15. kilométerszelvényben - közölte a rendőrség a honlapján.

Az autópálya érintett szakaszát a rendőrök lezárták. Az Útinform azt írta, a baleset helyszíne mögött két kilométeres a torlódás.

Szintén az M5-ös autópályán, az ellenkező irányban Budapest felé, Inárcs térségében a 32-es kilométernél munkavégzés miatt csak egy sáv járható, ott is torlódás van - tették hozzá.

Forrás: Shutterstock

Halálos autóbaleset történt Ásotthalomnálhttp://www.life.hu/news/20190912-halalos-autobaleset-tortent-asotthalomnal-csutortok-hajnal.htmlHalálos autóbaleset történt az 55-ös főúton Ásotthalom közelében csütörtök hajnalban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. NewsThinkstockTöbb mint hétszáz helyre riasztották a tűzoltókat Csongrád megyébenhttp://www.life.hu/news/20190910-tobb-mint-hetszaz-helyre-riasztottak-a-tuzoltokat-csongrad-megyeben-szeged.htmlTöbb mint hétszáz helyre riasztották a tűzoltókat Csongrád megyében a hétfő délután lecsapó vihar miatt - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.News--Mesterséges kómában tartják az amerikai Juan Manuel Correa F-2-es autóversenyzőthttp://www.life.hu/news/20190908-mesterseges-komaban-tartjak-az-amerikai-juan-manuel-correa-f2es-autoversenyzot.htmlMesterséges kómában tartják az amerikai Juan Manuel Correát, aki részese volt a francia Anthoine Hubert halálos balesetének a Forma-2-es sorozat múlt szombati, belgiumi versenyén. NewsOrigoIdőjárás: több helyen viharra lehet számítanihttp://www.life.hu/news/20190908-idojaras-tobb-helyen-viharra-lehet-szamitani.htmlNem kedvez a fesztiváloknak és a kirándulni vágyóknak a hétvégi időjárás. Bár időnként kisüt a nap, alapvetően felhős, esős, helyenként viharos idő van. NewsOrigoVandálok rongálták meg a mentődolgozók autóit pénteken éjszakahttp://www.life.hu/news/20190907-vandalok-romgaltak-meg-a-mentodolgozok-autoit.htmlSúlyos károkat okoztak ittas fiatalok a mentőszolgálat autóiban. NewsOrigoMeghalt egy autós a főváros XXIII. kerületébenhttp://www.life.hu/news/20190907-meghalt-egy-autos-a-fovaros-xxiii-keruleteben.htmlMeghalt egy autós szombat hajnalban a főváros XXIII. kerületében, a Majori úton - erősítette meg a rendőrség az MTI-információit.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.