Elsüllyedt egy turistahajó Indiában, sokan meghaltak vagy eltűntek

Forrás: Science Photo Library/FANATIC STUDIO / SCIENCE PHOTO LIBRARY/Fanatic Studio / Science Photo L -
turistahajó elsüllyedt India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legalább 12 ember életét vesztette.

Elsüllyedt egy turistahajó India délkeleti részén, legalább 12 ember meghalt, több tucatnyian eltűntek - jelentette a rendőrség és a helyi média. A szerencsétlenség a Godávari folyóban történt. A hajó 63 embert, többségében turistákat szállított éppen egy kirándulóhelyhez az Ándhra Prades állambeli Rádzsamundri közelében.

Indiában elsüllyedt egy turistahajó - Képünk illusztráció Forrás: Science Photo Library/FANATIC STUDIO / SCIENCE PHOTO LIBRARY/Fanatic Studio / Science Photo L

Egy magas rangú rendőrtiszt szerint a helyszínre mentőcsapatok érkeztek helikopter kíséretével a túlélők felkutatása érdekében. A Press Trust of India hírügynökség jelentése szerint 12 holttestet hoztak felszínre, és 17 embert sikerült kimenekíteni. Indiában gyakoriak a hasonló vízi balesetek a túlterhelt hajók és a jelentéktelen biztonsági intézkedések miatt, különösen a monszunidőszakban - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.