Talajmenti fagyok várhatóak már a jövő héten

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger -
időjárás szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koponyeg.hu előrejelzése lehűlést és talajfenti fagyokat ígér már a jövő hétre. 

Hétfő

Napközben északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de zápor, zivatar csak elszórtan alakul ki. Az ÉNy-i szél megélénkül. 23 és 29 fok közé melegszik a levegő.

Kedd

Megerősödő ÉNy-i széllel, főleg DNy-on és ÉK-en záporokkal, zivatarokkal markáns hidegfront éri el hazánk térségét. A hőmérséklet még 24 fok körül alakul.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger

Szerda

DNy-on tartósan borús maradhat az ég, és több helyen eshet az eső. Az ország többi részén csak futó záporok fordulnak elő. Sokfelé lesz erős, olykor viharos az ÉNy-i szél. 14 és 20 fok közé hűl a levegő - a tartósan esős DNy-on lesz a leghűvösebb.

Csütörtök és péntek

Változóan felhős, nagyrészt napos, száraz időre van kilátás. Reggelente megjelenthetnek az első talajmenti fagyok, hiszen 2m-es magasságban mindössze 4-10 fok valószínű. Délutánonként is hűvös lesz: mindössze 14-19 fok ígérkezik.

Az emberi tejfogyasztás legkorábbi közvetlen bizonyítékát tárták fel Nagy-Britanniábanhttp://www.life.hu/news/20190914-az-emberi-tejfogyasztas-legkorabbi-kozvetlen-bizonyitekat-tartak-fel-nagybritanniaban.html Az emberi tejfogyasztás eddig feltárt legkorábbi közvetlen bizonyítékát azonosították Nagy-Britanniában - írja a BBC hírportálja. NewsOrigoIlyen időjárásra számíthatsz vasárnaphttp://www.life.hu/news/20190914-ilyen-idojarasra-szamithatsz-vasarnap-elorejelzes.htmlVasárnap nagyrészt derült idő lesz, inkább csak kevés fátyol- és gomolyfelhő lehet az égen, vasárnap délelőttől már nyugaton is napos időre lehet számítani. Csapadék nem lesz. Vasárnap a délnyugatira forduló szél már többnyire mérsékelt marad. NewsOrigoVasárnap indul a fűtési időszakhttp://www.life.hu/news/20190914-vasarnap-indul-a-futesi-idoszak-szeptember-15.html Megkezdődik a fűtési időszak szeptember 15-én, vasárnap - közölte a Főtáv pénteken az MTI-vel. News--Több mint hétszáz helyre riasztották a tűzoltókat Csongrád megyébenhttp://www.life.hu/news/20190910-tobb-mint-hetszaz-helyre-riasztottak-a-tuzoltokat-csongrad-megyeben-szeged.htmlTöbb mint hétszáz helyre riasztották a tűzoltókat Csongrád megyében a hétfő délután lecsapó vihar miatt - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.News--Ez lehetett a Hableány utolsó áldozatának sorsa: lehet, sose kerül elő a holttestehttp://www.life.hu/news/20190908-ez-lehetett-a-hableany-utolso-aldozatanak-sorsa-lehet-sose-kerul-elo-a-holtteste.htmlMég mindig nem találták meg a Hableány utolsó áldozatábnak, egy 41 éves, dél-koreai nő holttestét. A hajó matrózának családját képviselő ügyvéd, Magyar György szerint a szakértői következtetések arra vezetnek rá, hogy az utolsó, még elő nem került áldozat, igazából az első volt. NewsFotó: Mudra László - OrigoIdőjárás: több helyen viharra lehet számítanihttp://www.life.hu/news/20190908-idojaras-tobb-helyen-viharra-lehet-szamitani.htmlNem kedvez a fesztiváloknak és a kirándulni vágyóknak a hétvégi időjárás. Bár időnként kisüt a nap, alapvetően felhős, esős, helyenként viharos idő van. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.