hidegfront hideg időjárás előrejelzés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ideje elővenni a pulóvereket, kedden egy markáns hidegfront hozza meg az őszt.

A Köpönyeg előrejelzése szerint hétfőn eleinte sok napsütésre számíthatunk, majd észak felől megnövekszik a felhőzet. Késő estétől elszórtan már zápor is kialakulhat. 24 és 29 fok közötti nyárias meleg várható.

Kedden gyakran lesz erősen felhős az ég. Délnyugaton többfelé, máshol csak elszórtan fordul elő eső, zápor, zivatar. Sokfelé erős, olykor viharos lesz az északnyugati szél. Markáns hidegfront érkezik. Délután 21-26 fok valószínű.

Jön a hideg Forrás: MTI/Oláh Tibor

Szerdán délnyugaton borongós marad az idő, délelőttig eső is kialakul. Máshol sok napsütés ígérkezik, és csak futó zápor fordulhat elő. Továbbra is nagy területen lesz erős az északnyugati szél. Reggel 8, délután már csak 17 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön és pénteken napos, gyengén felhős és száraz időre van kilátás. Reggelente 3-10 fok közé süllyed a hőmérséklet, tehát már talajmenti fagyra is fel kell készülni. Délutánonként 14-20 fok valószínű.

Egyelőre nem hoztak ítéletet Hien szüleinek emberrablási ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-egyelore-nem-hoztak-iteletet-hien-szuleinek-emberrablasi-ugyeben.htmlElhalasztották az ítélethirdetést Hien szüleinek emberrablási ügyében. TV + SztárokOrigo6 millióan lájkolták Kylie Jenner formás idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20190913-6-millioan-lajkoltal-kylie-jenner-formas-idomait.htmlKylie Jenner elképesztően sok lájkot gyűjtött be a közösségi oldalon friss fotójával. TV + Sztárok--Koós János özvegye egyre szomorúbb: már otthonából sem mozdul kihttp://www.life.hu/sztarok/20190916-koos-janos-ozvegye-egyre-szomorubb-mar-otthonabol-sem-mozdul-ki.htmlKéptelen feldolgozni férje, Koós János hiányát Dékány Sarolta, aki ma már a házból sem mozdul ki, hiába hívják.TV + Sztárok--Díjat kapott Tordy Géza, de nem tudta átvenni: gyengélkedik a Kossuth-díjas színművészhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-dijat-kapott-tordy-geza-de-nem-tudta-atvenni-gyengelkedik-a-kossuthdijas-szinmuvesz.htmlTordy Gézának komoly elismerésben volt része a minap: a 3. Szinkronium díjátadó gálán életműdíjat kapott évtizedekig tartó, kimagasló munkásságáért. Az elismerésért járó trófeát azonban egy megbízott vette át. TV + Sztárok--Hajókázással töltötte a hétvégét Sebestyén Balázs és családja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-hajokazassal-toltotte-a-hetveget-sebestyen-balazs-es-csaladja-foto.htmlIrigylésre méltó hétvégén van túl Sebestyén Balázs, aki családjával a Dunán töltötte el a napsütéses őszi napokat.TV + SztárokOrigoKasza Tibi és Manker második házassági évfordulójukat ünnepelték: így köszöntötték egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kasza-tibi-es-manker-masodik-hazassagi-evfordulojukat-unnepeltek-igy-koszontottek-egymast.htmlKasza Tibi és Manker 8 éve szeretik egymást, két éve házasodtak össze. A szerelmesek így köszöntötték egymást a jeles napon.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.