Mumifikálódott holttestet találtak egy kaposvári építkezésen

építkezés holttest Kaposvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mumifikálódott holttestet találtak a Csokonai fogadó felújítása közben hétfőn Kaposváron - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense az MTI-t.

Batta Zsolt Iván megerősítette a Sonline.hu hírportál információját, miszerint idegenkezűség nem történt, a rendőrség közigazgatási eljárásban, szakértő bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit.
Hozzátette: a holttestre egy melléképület bontása közben, egy földalatti helyiségben bukkantak rá. A halottszemle még tart, az elhunyt nemét, személyazonosságát még nem tudták megállapítani.

A Kaposvár Fő utcáján álló Csokonai fogadót a város 1,2 milliárd forintból újíttatja fel, benne látogatóközpontot, kiállító- és bemutatótereket, kulturális, szabadidős események befogadására alkalmas helyiségeket alakítanak ki. A kétszintes, barokk stílusú épület volt a helyszíne annak az 1798-ban, Csokonai Vitéz Mihály részvételével megrendezett bálnak, amely apropót szolgáltatott a költő Dorottya, avagy a dámák diadala a Fársángon című vígeposzának megírásához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.