Szarkatámadás nyomán meghalt egy idős kerékpározó férfi Ausztráliában

Forrás: Biosphoto/Régis Cavignaux / Biosphoto/Régis Cavignaux -
haláleset támadás Ausztrália szarka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerékpárbalesetben meghalt egy idős ausztrál férfi, aki megpróbált kikerülni egy rátámadó szarkát Sydney közelében.

A 76 éves kerékpározó vasárnap súlyos fejsérülést szenvedett, amikor hirtelen irányváltásra kényszerült és biciklijével egy kerítésbe zuhant, hogy elkerülje a madár támadását - közölte a helyi rendőrség.

Ausztrál szarka Forrás: Biosphoto/Régis Cavignaux / Biosphoto/Régis Cavignaux

Kritikus állapotban szállították kórházba, ahol később belehalt sérüléseibe. A tavasz kezdete a szarkatámadások időszaka Ausztráliában, a költési időszakban a madarak nagyon agresszívvé válnak, gyakran csapnak le emberekre, sérüléseket okozva kerékpárosoknak és gyalogosoknak.
A helyi sajtó az elmúlt időszakban számos szarkatámadásról adott hírt.

Halálra gázolt a vonat egy embert Ceglédnélhttp://www.life.hu/news/20190916-halalra-gazolt-a-vonat-egy-embert-ceglednel.htmlHalálra gázolt a vonat egy embert Ceglédbercel-Cserő és Cegléd között hétfőn, a vonatok csak az egyik vágányon közlekednek, így hosszabb a menetidő - tájékoztatta a rendőrség és a Mávinform az MTI-t. News--A trapézról zuhant le egy magyar artista egy bosnyák cirkuszbanhttp://www.life.hu/news/20190916-a-trapezrol-zuhant-le-egy-magyar-artista-egy-bosnyak-cirkuszban.htmlLezuhant egy magyar artista egy bosnyák cirkuszban. NewsOrigoIdőjárás: markáns hidegfront érkezikhttp://www.life.hu/news/20190916-idojaras-markans-hidegfront-erkezik.htmlIdeje elővenni a pulóvereket, kedden egy markáns hidegfront hozza meg az őszt. News--Elsüllyedt egy turistahajó Indiában, sokan meghaltak vagy eltűntekhttp://www.life.hu/news/20190915-elsullyedt-egy-turistahajo-indiaban-sokan-meghaltak-vagy-eltuntek.html--Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Székesfehérvár vonalonhttp://www.life.hu/news/20190915-gazolas-miatt-kesnek-a-vonatok-a-budapest-szekesfehervar-vonalon.htmlA Zágráb felé tartó Gradec IC Dinnyés és Székesfehérvár között elütött egy embert, emiatt a Budapest-Székesfehérvár vonalon 15-30 perccel megnőhet a vonatok menetideje - közölte a Mávinform vasárnap reggel a honlapján. News--Talajmenti fagyok várhatóak már a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190915-talajmenti-fagyok-varhatoak-mar-a-jovo-heten-idojaras.htmlA koponyeg.hu előrejelzése lehűlést és talajfenti fagyokat ígér már a jövő hétre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.