Borzasztóan csúnya szörnyhalat fogtak ki Norvégiában

horgász patkányhal szörny hal Norvégia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oscar Lundahl maga sem hitte el, mi akadt a horgára Andøya szigeténél: óriás szemű, hosszú farkú halatt fogott.

"Még soha nem láttam ilyet. Elég furcsán nézett ki, kicsit hasonlított egy dinoszauruszra. Én nem ismertem ezt a fajtát, de a kollégám tudta, hogy mi ez" - mondta Lundahl a The Sunnak, aki - mint megtudta - egy patkányhalat fogott. A patkányhal a cápák rokona, és a tengerek mélyén él, nagyon ritkán akad csak horogra.

Oscar Lundahl és a patkányhal Forrás: Oscar Lundahl

A horgász hazavitte a halat, meg is sütötte. Azt mondta, az íze a tőkehaléhoz hasonló, finom volt.

Bízik a gyors felépülésben a lezuhant magyar artistahttp://www.life.hu/news/20190917-bizik-a-gyors-felepulesben-a-lezuhant-magyar-artista.htmlPicard Lili néhány nappal ezelőtt zuhant le a trapézról. Bár súlyos sérült szenvedett, az artista bízik abban, hogy hamar felépül és folytathatja karrierjét. NewsOrigoHalálos közúti baleset történt Nyírbátorbanhttp://www.life.hu/news/20190917-halalos-kozuti-baleset-tortent-nyirbatorban.htmlÖsszeütközött két személygépkocsi hétfőn késő este Nyírbátorban, a Császári úton; a baleset következtében az egyik jármű vezetője életét vesztette - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon. NewsOrigoMeteorológiai szolgálat: a héten érkezhetnek az első őszi talajmenti fagyokhttp://www.life.hu/news/20190916-meteorologiai-szolgalat-a-heten-erkezhetnek-az-elso-oszi-talajmenti-fagyok.htmlA kedden-szerdán érkező hideg léghullámok hatására a hét második felében megérkezhetnek az első őszi talajmenti fagyok - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Vádat emeltek a kosdi férfi ellen, akinek gyermeke tűz áldozata letthttp://www.life.hu/news/20190916-vadat-emeltek-a-kosdi-ferfi-ellen-akinek-gyermeke-tuz-aldozata-lett.htmlGondatlanságból elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, akinek "óvatlansága miatt" tűz ütött ki egy kosdi ház melléképületében, amelyben kisgyermeke életét vesztette - tájékoztatta a vádhatóság hétfőn az MTI-t.News--Rekordot döntött: 126 km/h-ás sebességgel hajtotta biciklijét egy nőhttp://www.life.hu/news/20190916-rekordot-dontott-126-kmhas-sebesseggel-hajtotta-biciklijet-egy-no.htmlMegdőlt a kizárólag emberi erővel hajtott kétkerekű járművek női sebességrekordja, a francia kerékpáros Ilona Peltier 126,51 kilométeres óránkénti sebességgel tekert az Egyesült Államokban. NewsOrigoMumifikálódott holttestet találtak egy kaposvári építkezésenhttp://www.life.hu/news/20190916-mumifikalodott-holttestet-talaltak-egy-kaposvari-epitkezesen.htmlMumifikálódott holttestet találtak a Csokonai fogadó felújítása közben hétfőn Kaposváron - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense az MTI-t.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.