Halálos közúti baleset történt Nyírbátorban

Forrás: Shutterstock -
baleset Nyírbátor halálos autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeütközött két személygépkocsi hétfőn késő este Nyírbátorban, a Császári úton; a baleset következtében az egyik jármű vezetője életét vesztette - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

A karambol körülményei egyelőre tisztázatlanok.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közleménye szerint az ütközés következtében az egyik autó árokba borult. Az 53 éves nagyari férfi a helyszínen halt meg.

Meteorológiai szolgálat: a héten érkezhetnek az első őszi talajmenti fagyokhttp://www.life.hu/news/20190916-meteorologiai-szolgalat-a-heten-erkezhetnek-az-elso-oszi-talajmenti-fagyok.htmlA kedden-szerdán érkező hideg léghullámok hatására a hét második felében megérkezhetnek az első őszi talajmenti fagyok - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Vádat emeltek a kosdi férfi ellen, akinek gyermeke tűz áldozata letthttp://www.life.hu/news/20190916-vadat-emeltek-a-kosdi-ferfi-ellen-akinek-gyermeke-tuz-aldozata-lett.htmlGondatlanságból elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, akinek "óvatlansága miatt" tűz ütött ki egy kosdi ház melléképületében, amelyben kisgyermeke életét vesztette - tájékoztatta a vádhatóság hétfőn az MTI-t.News--Rekordot döntött: 126 km/h-ás sebességgel hajtotta biciklijét egy nőhttp://www.life.hu/news/20190916-rekordot-dontott-126-kmhas-sebesseggel-hajtotta-biciklijet-egy-no.htmlMegdőlt a kizárólag emberi erővel hajtott kétkerekű járművek női sebességrekordja, a francia kerékpáros Ilona Peltier 126,51 kilométeres óránkénti sebességgel tekert az Egyesült Államokban. NewsOrigoMumifikálódott holttestet találtak egy kaposvári építkezésenhttp://www.life.hu/news/20190916-mumifikalodott-holttestet-talaltak-egy-kaposvari-epitkezesen.htmlMumifikálódott holttestet találtak a Csokonai fogadó felújítása közben hétfőn Kaposváron - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense az MTI-t.NewsOrigoSzarkatámadás nyomán meghalt egy idős kerékpározó férfi Ausztráliábanhttp://www.life.hu/news/20190916-szarkatamadas-nyoman-meghalt-egy-idos-kerekparozo-ferfi-ausztraliaban.htmlKerékpárbalesetben meghalt egy idős ausztrál férfi, aki megpróbált kikerülni egy rátámadó szarkát Sydney közelében.NewsElsüllyedt egy turistahajó Indiában, sokan meghaltak vagy eltűntekhttp://www.life.hu/news/20190915-elsullyedt-egy-turistahajo-indiaban-sokan-meghaltak-vagy-eltuntek.html--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.