Magánklinikán kezelték csontkovácsok egy nő gerincproblémáit: életveszélyes sérüléseket okoztak

Forrás: Thinkstock -
magánklinika csontkovács életveszélyes sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csontkovácsok kezelték egy 69 éves nő nyaki gerincproblémáit egy herszoni magánklinikán: súlyos, életveszélyes sérüléseket okoztak. 

Kis híján letépték egy 69 éves nő fejét egy magánklinikán. A páciens nyaki gerincproblémáit hónapokon át kezelték csontkovácsok egy herszoni intézményben, közben életveszélyes sérüléseket okoztak.

Több órán át műtötték a nőt - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A „kezelés" közben ugyanis a csontkovácsok eltörték a nő két nyaki csigolyáját, elszakították a fejet a gerinchez rögzítő inakat és így bármikor bekövetkezhetett volna a beteg halála. Végül a műtőasztalon kötött ki a nő, az idegsebészeten, ahol 12 órán át küzdöttek az életéért. Az orvosok szerint már az is csoda, hogy a páciens túlélte a kezeléseket. A műtét két szakaszban történt: titánból készült alkatrésszel erősítették a fejet a gerincoszlophoz, hogy ne sérüljön a gerincvelő és az agy - írja a Kárpát Hír.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.