Medvék törtek be egy erdélyi hotelbe, videó is készült róla

hotel medve Erdély betörés szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medvék törtek be egy hotelbe Erdélybe.

Nem mindennapi dolog történt Erdélyben a minap: négy medve bement a Grand Hotel Bálványosba és alaposan felforgatták a szállodát. A Medveles nevű Facebook-oldalra videót is feltöltöttek arról, amint az állatok épp jönnek ki az épületből a rendbontás után.

Reggel a hotel mellett mentem az autómmal. Megláttam, hogy be van törve egy ablak. Alighogy megálltam, három medve ugrott ki egymásután az ablakon. Később láttam meg a biztonsági kamera felvételén, hogy a negyedik a hátam mögött lévő, szintén betört ajtón jött ki az épületből. A kamera mozgásérzékelős nem rögzített mindent, így csak kettő medve látszik a felvételen. Később kiderült, az este, négy különböző helyre tört be a négy medve ugyan abban a hotelbe, a konyhákba és az élelmiszer raktárba" – írták.

Visszavonul a kanadaiak háromszoros olimpiai bajnok jégtáncospárjahttp://www.life.hu/news/20190919-visszavonul-a-kanadaiak-haromszoros-olimpiai-bajnok-jegtancosparja.htmlVisszavonul az élsporttól Tessa Virtue és Scott Moir, a kanadaiak háromszoros olimpiai bajnok jégtáncospárja.NewsAFPKiküldték az IKEA étterméből Sándort és vakvezető kutyáját: az áruház elismerte tévedéséthttp://www.life.hu/news/20190919-kikuldtek-az-ikea-ettermebol-sandort-es-vakvezeto-kutyajat-az-aruhaz-elismerte-tevedeset.htmlA bevásárlás után enni szeretett volna az áruház éttermében Sándor, de őt és vakvezető kutyáját nem engedték be. NewsThinkstockVeszélyes kávésbögrére figyelmeztet a Nébihhttp://www.life.hu/news/20190919-veszelyes-kavesbogrere-figyelmeztet-a-nebih.htmlVeszélyes kávésbögrére hívja fel a figyelmet a Nébih, aki vásárolt ilyet, az ne használja. NewsOrigoMegállókat kihagyva száguldott egy vezető nélküli metrószerelvény Párizsbanhttp://www.life.hu/news/20190919-megallokat-kihagyva-szaguldott-egy-vezeto-nelkuli-metroszerelveny-parizsban.htmlMegállókat kihagyva száguldott egy vezető nélküli metrószerelvény Párizsban kedd este.News--Ilyen nagy már Tóth Gabi terheshasahttp://www.life.hu/news/20190919-ilyen-nagy-mar-toth-gabi-terheshasa.htmlFriss fotót posztolt az Isntagramra Tóth Gabi: megmutatta milyen nagy már a pocakja.NewsOrigoA fulladástól mentette meg anyukáját a 8 éves Williamhttp://www.life.hu/news/20190917-a-fulladastol-mentette-meg-anyukajat-a-8-eves-william.htmlMegmentette anyukája életét a 8 éves William: igazi hősként viselkedett. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.