Nyaraló magyar mentősök élesztettek újra egy férfit Mallorcán

mentő magyar Mallorca újraélesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól megérdemelt pihenését töltötte Mallorcán a mentőtiszt házaspár, amikor a vízből kétségbeesett kiáltásokat hallottak: azonnal segítettek. 

Hősiesen küzdött a magyar mentőtiszt házaspár Mallorcán egy idős férfi életéért. Jól megérdemelt nyaralásukat töltötték a mentők a parton, amikor a vízből segélykiáltásokat hallottak. A fürdőzők egy 60 év körüli férfi testét tartották a víz tetején, a házaspár pedig rögtön megkezdte a mentést: partra húzták a férfit, és megkezdték az újraélesztést.

"Azonnal megkezdték az újraélesztést, miközben többen is értesítették a mentőket. Pápai Imre és Kitti egymást váltva, hősiesen végezték a mellkasi nyomásokat a vizimentők félautomata defibrillátorának érkezéséig. A küzdelem hosszú percekig zajlott, amit a fürdőző tömeg döbbenten figyelt. Bajtársaink azonnali beavatkozása végül eredményre vezetett, spanyol kollégáik stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit, miután megköszönték a magyar életmentők segítségét!" - írta az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

Röviddel itatta egy oklahomai anya a gyermekét: elvették tőle a kisfiúthttp://www.life.hu/news/20190920-roviddel-itatta-egy-oklahomai-anya-a-gyermeket-elvettek-tole-a-kisfiut.htmlEgy oklahomai anya az internetre felkerült videón látszólag alkohollal itatta kisfiát: elvették tőle. NewsOrigoTöbb mint ezer embert evakuáltak vagy kimentettek a trópusi vihar által sújtott Houstonbólhttp://www.life.hu/news/20190920-tobb-mint-ezer-embert-evakualtak-vagy-kimentettek-a-tropusi-vihar-altal-sujtott-houstonbol.htmlTöbb mint ezer embert evakuáltak vagy mentettek ki csütörtökön az Egyesült Államokban a texasi Houston városából, amelyet az Imelda nevű trópusi vihar sújt.News--Feltaláltak egy eszközt, amely visszafordíthatja a kopaszodást http://www.life.hu/news/20190920-feltalaltak-egy-eszkozt-amely-visszafordithatja-a-kopaszodast.htmlEgy nemzetközi kutatói csoport kifejlesztett a férfiak számára egy eszközt, amely nemcsak elfedi a kopaszságot, de még vissza is fordítja! NewsThinkstockÁllandó fülgyulladás okozhatta a neandervölgyi ember kihalásáthttp://www.life.hu/news/20190920-allando-fulgyulladas-okozhatta-a-neandervolgyi-ember-kihalasat.htmlA neandervölgyi ember kihalása összefügghet azzal, hogy egész életében állandó fülgyulladás gyötörte a fülkürtök (vagy Eustach-kürt) felépítése miatt, amely hasonlít a mai gyermekek fülkürtjének szerkezetéhez - vélik amerikai kutatók, akiken először sikerült rekonstruálni neandervölgyi ember fülkürtjét.NewsOrigoHalálos baleset történt Szabolcsbanhttp://www.life.hu/news/20190920-halalos-baleset-tortent-szabolcsban.htmlAutóbusszal ütközött egy személygépkocsi péntek reggel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nyírvasvári és Terem között.NewsOrigoMagánklinikán kezelték csontkovácsok egy nő gerincproblémáit: életveszélyes sérüléseket okoztakhttp://www.life.hu/news/20190919-maganklinikan-kezeltek-csontkovacsok-egy-no-gerincproblemait-eletveszelyes-seruleseket-okoztak.htmlCsontkovácsok kezelték egy 69 éves nő nyaki gerincproblémáit egy herszoni magánklinikán: súlyos, életveszélyes sérüléseket okoztak. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.