Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

Forrás: Twitter/The Sun -
Jeffrey Epstein András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt - jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

Virginia Roberts Giuffre az interjúban részletesen elmeséli, mi történt 2001-ben Ghislaine Maxwell, Epstein akkori barátnője londoni házában. Roberts Giuffre elmondása szerint korán reggel Maxwell ébresztette, és azt újságolta neki, hogy "ma egy herceggel fog találkozni", de ekkor még nem tudta, hogy le kell feküdnie vele. A nő elmondása szerint London egyik exkluzív szórakozóhelyén mulattak, András herceg vodkával itatta, táncoltak is, majd Maxwell-lel együtt visszaautóztak a nő házához, és Ghislaine Maxwell a kocsiban közölte Virginiával, hogy András herceg is velük megy, és azt akarja, hogy "vele is csinálja azt, amit Epsteinnel".
"Nem volt durva. Utána megköszönte, és mondott még pár kedves dolgot, aztán távozott" - elevenítette fel a történteket az interjúban Virginia Roberts Giuffre. "Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy még uralkodócsaládok tagjai is benne vannak ebben" - tette hozzá a nő.

András herceg, Virginia Roberts, Ghislaine Maxwell, Lolita Express, Jeffrey Epstein Forrás: Twitter/The Sun

Epstein augusztusban felakasztotta magát börtöncellájában, András herceg pedig azt állítja, hogy ugyan 1999 óta ismerte a kiskorúak ellen elkövetett több rendbeli szexuális visszaéléssel vádolt amerikai üzletembert, de csak ritkán találkozott vele, és "abban a kis időben" sem volt tanúja soha semmi olyannak, ami miatt később a milliárdos rács mögé került. A yorki herceg szerint Roberts Giuffre állításai hamisak és minden alapot nélkülöznek. A nő azt állítja, hogy összesen háromszor kellett lefeküdnie a herceggel, egyszer egy karib-tengeri magánszigeten rendezett orgián is.

Maxwell a vádak szerint tizenéves lányos tucatjait "szállította" Epsteinnek. Roberts Giuffre azt állítja, hogy 15 éves volt, amikor Maxwell arra készítette fel, hogy Epstein "masszőze" legyen, és elmagyarázta neki, hogyan tegyen a kedvére. Ghislaine Maxwell tagadja, hogy bármilyen bűncselekményben részt vett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.