vízbe fulladt lánykérés fulladás Tanzánia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Steven Weber, Jr. barátnőjével, Kenesha Antoninével utazott Tanzániában nyaralni. Pemba-szigetének szépsége tökéletes háttérként szolgált volna a lánykéréshez, de Steven úgy érezte, ennél sokkal ötletesebb módon teszi fel a nagy kérdést.

Víz alá merült, és egy lapra felírt szöveggel kívánta éreztetni, mennyire szereti kedvesét - ebben leírta, hogy nincs annyi levegője, hogy elmondja, mennyire szereti. Majd megfordította, és ott állt a „Hozzám jössz feleségül?" könnyfakasztó kérdés. A gyűrűt még elő tudta venni, de a mélység, a lent töltött hosszabb idő és vélhetően a lánykéréssel járó stressz miatt megfulladt.

Kenesha, aki csupán pár percig lehetett menyasszony, szinte végig videózott, majd egy igen megható posztban emlékezett meg élete szerelméről:

Szülés közben, a kórházban halt meg egy diplomata felesége Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190923-szules-kozben-a-korhazban-halt-meg-egy-diplomata-koszovoi-felesege-budapesten.htmlEgy budapesti kórházban vesztette életét szülés közben a koszovói tévériporter, akit hazájában nagyra tartottak és most döbbenten állnak a történtek előtt. Ardita S. csupán 32 éves volt. News--Másfél liter kávét szik fél éves kora óta a 14 hónapos kislányhttp://www.life.hu/news/20190922-masfel-liter-kavet-szik-fel-eves-kora-ota-a-14-honapos-kislany-az-indoneziai-nyugatcelebeszen.htmlAz indonéziai Nyugat-Celebeszen élő család nem tudja előteremteni a tej vagy tápszer árát, ezért a tizennégy hónapos gyerekük, Hadijah Haura fél éves kora óta másfél liter meleg kávét kap. NewsOrigoLecsapott Japánra a szezon 17. trópusi vihara: sokan megsérültekhttp://www.life.hu/news/20190922-lecsapott-japanra-a-szezon-17-tropusi-vihara-sokan-megserultek.htmlLecsapott Japánra a szezon 17. trópusi vihara, a Tapa, 19-en megsérültek, 300 légi járatot töröltek - számolt be vasárnap az NHK helyi közszolgálati televízió.News--Úgy gondolják, megoldották a Loch Ness-i szörny rejtélyéthttp://www.life.hu/news/20190920-ugy-gondoljak-megoldottak-a-loch-nessi-szorny-rejtelyet.htmlA Loch Ness-i szörnyről eddig úgy gondolták, valamilyen ősi tengeri hüllő lehetett, de most kiderült az igazság. NewsOrigoHalálos baleset történt Szabolcsbanhttp://www.life.hu/news/20190920-halalos-baleset-tortent-szabolcsban.htmlAutóbusszal ütközött egy személygépkocsi péntek reggel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nyírvasvári és Terem között.NewsOrigoRöviddel itatta egy oklahomai anya a gyermekét: elvették tőle a kisfiúthttp://www.life.hu/news/20190920-roviddel-itatta-egy-oklahomai-anya-a-gyermeket-elvettek-tole-a-kisfiut.htmlEgy oklahomai anya az internetre felkerült videón látszólag alkohollal itatta kisfiát: elvették tőle. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.