újrahasznosítás hulladék kiegészítő design bútor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eloszlatjuk a tévhiteket: azért, mert valami újrahasznosított, még lehet szép. Sőt, formatervezett darab, ami a lakás legvonzóbb tárgya lehet. Íme, külföldi példákon láthatjuk, hogy mennyi fantázia van egy-egy ilyen bútorban, kiegészítőben. 

A környezettudatos gondolkodás nemcsak divat, de nagyon fontos is: az újrahasznosítás célja a Föld erőforrásainak kímélése, például hogy kevesebb fát kelljen kivágni papírgyártás céljára. Emellett fontos cél, hogy a természetbe kerülő hulladék mennyisége is csökkenjen.

/1403/_jrah2014325143447
Környezetbarát design az otthonodbanhttp://www.life.hu/csalad/20140313-kornyezetbarat-design-az-otthonodban-energiatudatos-butorok-es-haztartasi-eszkozok-a-fenntarthato.htmlTalán nem gondoltad volna, de attól, hogy valami újrahasznosított, környezettudatos még lehet designos is. Íme, az otthonodba kerülő legszebb holmik, amik még a környezet is kímélik. CsaládOrigo7 tipp, amivel becsalogathatod a tavaszt az otthonodbahttp://www.life.hu/csalad/20140227-7-tipp-amivel-becsalogathatod-a-tavaszt-az-otthonodba.htmlJól megválasztott kiegészítőkkel egy csapásra tavasz lesz a lakásodban! Csak figyeld meg: a vidám színek, a játékos motívumok azonnal feldobják a legunalmasabb szobát is. Próbáld ki te is!Család--12 szuper ötlet, amivel feldobhatod az unalmas falfelületekethttp://www.life.hu/csalad/20140228-12-szuper-otlet-amivel-feldobhatod-az-unalmas-falfeluleteket-kulonbozo-egyedi-es-otletes.htmlEgy szoba unalmas falfelületeit sokféleképpen feldobhatod - egy kis kreativitás csodákra képes. Megmutatjuk, hogy néhány egyszerű kiegészítővel és egy nagyszerű ötlettel milyen grandiózus hatást érhetsz el. Íme!CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.